Две процедури едновременно

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Welder

Две процедури едновременно

Мнение от Welder »

- Може ли да си пусна документите за имиграция и едновременно с това да си подам документи за посетителска виза? Как би се отразило евентуален отказ за издаване на посетителска виза, на процедурата по имиграция? Възможно ли е да ми откажат посетителска виза , вземайки под внимание , че съм в процес на имиграция?
- Ако си пусна документите само за посетителска виза и ми откажат и след отказа си пусна молбата за селекця, този отказ ще се отрази ли по някакъв начин на кандидатурата ми за имиграция?

Доста въпроси се насъбраха, надявам се на отзиви и разсъждения от ваша страна. :roll:
bp_de

Мнение от bp_de »

Аз не съм пробвал -но състо имах подобно питане и попроу4их въпроса- няма никаде забрана за това да иска6 ТРВ независимо от това 4е е запо4нала иммиграциона процедура.
НАи малкото поради следния факт- има страни които са безвизово с Канада-тяхни граждани състо могат да са в процедуда на иммиграция а в състевремено тези граждани могат да посетят Канада (освен в слу4аи 4е на самата граница им откажат влизане )

Друг е оба4е вапроса дали сте полу4и6 исканата ТРВ.
Ли4но мое мнение е 4е вероятноста клони към 0,1 % - ако да кажем някакси докаже6 4е сте се върне6 обратно в БГ- да кажем има6 много пари -например 100 000 или 5 фирми в Бг или де да знам. в някакв такъв слу4аи може и да издад ТРВ -но това са предположения.

Относно обратния яспект - това 4е някои има отказ за ТРВ- с нисто не пре4и според мене на иммиграционата процедура- както се казва в приказката - едно е ексурзия -друго иммиграция.
Заключено