KOLKO VREME
KOLKO VREME
Na 18.09.06 izpratih dokumentite do Viena a vse o6te ne sam polu4il otgovor.Dokoga da gi 4akam i dali da ne im izpratia edin mel i da gi nakaram da si razmardat zadnitzite
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
ние сме пуснали на 9.10.2006
...все още чакаме...
Поздрав од Скопје. Го најдов форумот на интернет и можам да ви кажам дека е многу корисен за сите што сакаат да имигрираат во Квебек. И јас ги пратив документите во Виена на 27.09.2006 и после месец дена немам добиено одговор. Утрово, во банката од каде што го зедов ностро-чекот ми информираа дека сеуште не е реализиран. Претпоставувам дека чекот треба да се реализира па за да добијам потврда дека документите се примени и дека е отворено досие?
Алберт
Алберт
В потвърждение за евентуално интервью първата половина на 2007 ли ви посочват?
Последно промяна от Amanda на Сря Ное 15, 2006 1:22 pm, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
за Алберт
форумът верно си е доста полезен
а ти сигурен ли си че документите ти са пристигнали във Виена?
чудно ми е, все пак цял месец е минал и чекът ти още да не е осребрен
аз като бях в Охрид (ех че хубаво беше там), си спомням че в петък пратих картичка до Лондон и в понеделник тя вече беше пристигнала там, за мое супер голямо учудване
форумът верно си е доста полезен

а ти сигурен ли си че документите ти са пристигнали във Виена?
чудно ми е, все пак цял месец е минал и чекът ти още да не е осребрен
аз като бях в Охрид (ех че хубаво беше там), си спомням че в петък пратих картичка до Лондон и в понеделник тя вече беше пристигнала там, за мое супер голямо учудване
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Па ја пратив по DHL (50евра ме чинеше тоа зодоволство) така да треба да е сигурно. Преку интернет видов дека следниот ден апликацијата е испорачана во амбасадата во Виена. Заборавив да напоменам дека пред две недели им пишав маил во амбасадата и за чудо за два часа ми одговорија дека имале премногу документи за обработка и дека сеуште за мојата апликација нема отворено досие.
Тоа е...
Тоа е...
уште немам Accusе de rеception!!
Еве уште еднаш да прашам: Дали има некој добиено Accusе de rеception за оние кои ги имаат пратено документите околу 20 септември??
Јас сеуште немам добиено Accusе de rеception
((
Алберт
Јас сеуште немам добиено Accusе de rеception

Алберт