Алина, при нас пък квартирите за студенти са по-скъпи, защото много народ (студенти) търсят да са близо до Унив., а това е все пак ограничено пространство...
Стига си се оплаквал, ако идеята ти с фонда наистина беше добра, трябваше да си успял да я реализираш отдавна. След като не си успял - не си намирай оправдания във форума.bgmontreal написа:Predi wreme goworih za fond za podpomagane i $80 za takiwa uslugi i me iziadoha jiv
...
togawa ako si spomniash mitaka (miki) se naprawi na sledowatel i razkri izmama za milioni, koiato mojela da stane.Koko написа:Стига си се оплаквал, ако идеята ти с фонда наистина беше добра, трябваше да си успял да я реализираш отдавна. След като не си успял - не си намирай оправдания във форума.bgmontreal написа:Predi wreme goworih za fond za podpomagane i $80 za takiwa uslugi i me iziadoha jiv
...
absolutno sam saglasen s was.MechoPuh написа:Az vinagi sam smiatal che BG-ite sa opravni. Ot tuk ot tam vse namirat niakoi da gi "uredi". Na mene naprimer mi se obajda moi 2-ri bratovched, da me pomoli da posreshtna negov 2-ri bratovched...opraviat se horata.
A v tozi forum vlizam tochno zashtoto niama posrednitsi i horata iskat da si pomagat...shtoto veche mipisna vseki da gleda na mene kato na krava i da si misli kolko moje da "izdoi". A koito nemoje da se opravia...ami toi i spomosht pak si e zaguben...da se vrashta v BG i da razkazva kolko e losho tuk.
Pak si prawMechoPuh написа:bgcanada, iavno si goliam optimist i mai mnogo viarvash v dobria BG-ski duh..pohvalno...i mnogo priatno da vidish che oshte ima takiva.
Ama az samo iskam da te popitam sled kato veche stanah svidetel na jestoki razpravii i obidi v toia forum (pri tova vsichko e samo na dumi), kak si predstaviash neshtata, kogato zapochnat da se namesvat i pari...lelee otsega se ujasiavam na gledkata kak niakolko saforumtsi sa se hvanali za gushite i se nalagat![]()
Ami kak shte ubedish drugite che ne si stanal milioner...
Ami kak shte sravniavame hodeneto do letishteto s niakoia 5 godishna brichka i s, da rechem chisto nov Jeep...amortizatsiite sa razlichni. Osven tova ima znachenie koi posreshtash- 1 chovek ili 5-ima...
Abe sorry, ama namene mis e vijda ujasno slojno i nevazmojno. Dano gresha. Spomniam si che bratiata v Quebec city opitaha
az sam 14 godini s moiata, no nikoga ne sam bil praw (e wednaj kogato sme se ujeniliMechoPuh написа:Sigurno e ot dalgia staj s moitabgmontreal написа:Pak si praw(zapochwash da prilichash na jena mi
)Zatowa i posrednicite namirat "pazarna nisha".
Pazarna ikonomika
Oh, kazva li ti niakoi. Pak i smee li chovek da pita (tsitat ot razboinika Pero ot filmma 13-ta godenitsa na printsa). Ami mai veche stanaha kam 18...ili tam niakade...sled niakoi i drug mesets (koeto mi napomnia che pak triabva da hodia za podaratsi, che moita s godinite stava vs epo-chustvitelnabgmontreal написа:az sam 14 godini s moiata, no nikoga ne sam bil praw (e wednaj kogato sme se ujenili) - ti kolko staj imash che zapochwash da stawash praw?
MechoPuh написа:Oh, kazva li ti niakoi. Pak i smee li chovek da pita (tsitat ot razboinika Pero ot filmma 13-ta godenitsa na printsa). Ami mai veche stanaha kam 18...ili tam niakade...sled niakoi i drug mesets (koeto mi napomnia che pak triabva da hodia za podaratsi, che moita s godinite stava vs epo-chustvitelnabgmontreal написа:az sam 14 godini s moiata, no nikoga ne sam bil praw (e wednaj kogato sme se ujenili) - ti kolko staj imash che zapochwash da stawash praw?
)