Двойно гражданство
- Lub0
- Обратна връзка:
Mda towa e stara nowina otpredi 1 mesec, njama kak da stane, inache wednaga si mjatam BG-pasporta, zashtoto mi e absoljutno nepotreben.
I oshte ne]o ne moga da razbera, horata deto si zapazwat BG pasporta se oplakwat che w Kanada bilo gadno, nemogat da si namerjat prestizhna rabota i t.n. E kak si predstawjate che sled 7 godini shte otidete w Ispaniq i shte stanete diretkori, samo zhastoto imate BG pasport li?
I oshte ne]o ne moga da razbera, horata deto si zapazwat BG pasporta se oplakwat che w Kanada bilo gadno, nemogat da si namerjat prestizhna rabota i t.n. E kak si predstawjate che sled 7 godini shte otidete w Ispaniq i shte stanete diretkori, samo zhastoto imate BG pasport li?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- Lub0
- Обратна връзка:
Mene ne me e sram che sam Bulgarin, prosto BG pasporta ne mi warshi nikakwa rabota. Dori i w BG-to si wlizam s Kanadskija za da ne makna po 10 pasporta.
Ti twoja BG pasport na cheloto li si si go zalepil?
Ti twoja BG pasport na cheloto li si si go zalepil?
Lub0 for President!
###############
###############
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
a, ne Ivet, az sam za dolu
pri sveti petar nikoi niama da poznavam pak i si predstaviam tam kva skuka e - ni razhaiteni devoiki, ni muzikanti, ni interesni lichnosti....
pri sveti petar nikoi niama da poznavam pak i si predstaviam tam kva skuka e - ni razhaiteni devoiki, ni muzikanti, ni interesni lichnosti....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ха, ха. На казана с българите няма пазач. Ако някой тръгне да излиза нагоре, другите го дърпат обратно. Поради което са спестили дяволският ресурс. За канадските българи нищо не се казва обаче.
А пропо - аз въобще няма да си вадя канадиенски паспорт. Никой да не издава причините!
:giavol:
Вратите трябва да се отварят, не да се затварят, дами и господа съдебни заседатели!

А пропо - аз въобще няма да си вадя канадиенски паспорт. Никой да не издава причините!

Вратите трябва да се отварят, не да се затварят, дами и господа съдебни заседатели!