Kak da se obadia.....
- tolumbi4ka
Kak da se obadia.....
Zdraveite veche ot Canadskata strana.Vse oste sme suvsem presni i s mnogo nesta ste triabva da se svikva,no...ima vreme.
Vuprosut mi obache e v druga nasoka-Kak da se svurja po telefona s Bankia.Nabiram coda za BG,telefona koito mi triabva i ili mi kazvat che ne sustestvuva,ili puk 4e e zakrit,koeto ne e taka.Molbata mi e ako niakoi e govoril s Bahkia da mi napishe kato na malko dete kakvo tochno triabva da nabiram.
Vuprosut mi obache e v druga nasoka-Kak da se svurja po telefona s Bankia.Nabiram coda za BG,telefona koito mi triabva i ili mi kazvat che ne sustestvuva,ili puk 4e e zakrit,koeto ne e taka.Molbata mi e ako niakoi e govoril s Bahkia da mi napishe kato na malko dete kakvo tochno triabva da nabiram.
- Independent
1. Набираш номера на съответния оператор за съответния град, посочен на картата, която ползваш - примерно за Монреал 514 448 4361;
2. Въвеждаш номерчето, което си изтрила със стотинката, когато чуеш да ти казват в слушалката да въведеш пин номбъра или льо нип;
3. След това изписваш 011 359 2 (2 ти е цифричката за София, ако Банкя има друга цифричка (код), трябва да я знаеш, тъй като тя се изписва пред номера на домашния ти телефон);
4. След това изписваш съответния домашен телефон в Банкя и говориш.
Дано да се получи! Ще се получи. Това е за малки деца, поизгубили се като нас.
И - Добре дошли, Bienvenus, Welcome!
2. Въвеждаш номерчето, което си изтрила със стотинката, когато чуеш да ти казват в слушалката да въведеш пин номбъра или льо нип;
3. След това изписваш 011 359 2 (2 ти е цифричката за София, ако Банкя има друга цифричка (код), трябва да я знаеш, тъй като тя се изписва пред номера на домашния ти телефон);
4. След това изписваш съответния домашен телефон в Банкя и говориш.
Дано да се получи! Ще се получи. Това е за малки деца, поизгубили се като нас.

И - Добре дошли, Bienvenus, Welcome!

- tolumbi4ka
Blagodaria za burzite i iz4erpatelni otgovori.
Nabiram 011,posle 359 i 997 koeto bilo za Bankia.Togava se vkiu4va operator i mi kazva da pribavia 8 sled 359.I tova pravia i mi kazvat 4e posta e zakrit.Ako opitam s 011 359 2 i t.n (kato za Sofia) puk mi kazvat 4e e nesustestvuvast nomer.A posta si raboti i ot Sofia go nabirah directno-997-.....Prosto ne znam kakvo da pravia.
Nabiram 011,posle 359 i 997 koeto bilo za Bankia.Togava se vkiu4va operator i mi kazva da pribavia 8 sled 359.I tova pravia i mi kazvat 4e posta e zakrit.Ako opitam s 011 359 2 i t.n (kato za Sofia) puk mi kazvat 4e e nesustestvuvast nomer.A posta si raboti i ot Sofia go nabirah directno-997-.....Prosto ne znam kakvo da pravia.
Опитай вместо 997 само 97Nabiram 011,posle 359 i 997 koeto bilo za Bankia.
Ако прибавиш 8 отпред, то тогава оператора ще започне да търси в GSM мрежата и накрая ти казва, че няма такъв номер.
Но от първия линк в Google http://www.guide-bulgaria.com/SW/Pernik/Trun/Bankya
намирам, че кода на Банкя е
07731 from Bulgaria,
003597731 from outside
от втория линк пък е 291...?!?
http://www.long-distance-phone-cards.in ... cards.html

Успех
http://www.bgparty.co.uk/
... кога ли ще има подобен сайт и за Канада (Торонто) ... ?
... кога ли ще има подобен сайт и за Канада (Торонто) ... ?
-
- Обратна връзка:
http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgi
ГР.БАНКЯ 02997 -> С Т Т С -> С Т Т С п.к. 1320
С.БАНКЯ 07731 -> ПЕРНИК -> ТРЬН п.к. 2460
ГР.БАНКЯ 02997 -> С Т Т С -> С Т Т С п.к. 1320
С.БАНКЯ 07731 -> ПЕРНИК -> ТРЬН п.к. 2460
Последно промяна от Leni на Сря Окт 18, 2006 3:53 pm, променено общо 1 път.
- tolumbi4ka
- tolumbi4ka
Явно че проблема е в кода на Банкя ,на 10 места е различен
щом от София си го набирала 997 а на саита на бтк пише 2997 начи минава през софия и от там някоя централа те редиреква към банкя и се омазва работата типично по български :idea: .Освен да им се обадиш на БТК и да ги питаш кои е кода аджеба
Едит:обадих им се и ми казаха че кода на Банкя е 02997

Едит:обадих им се и ми казаха че кода на Банкя е 02997