Актуалност на банкова референция?
Актуалност на банкова референция?
Някой знае ли за какъв период от време е актуална банковата референция? Понеже промяната за кандидатстване ме "завари", точно към края на процедурата за изпращане на документи до Виена 

пращай ги колкото се може по-скоро докс, ако си по старата система..
в момента още важат и двете и може човек да избере тази, по която има повече предимство
референцията е хубаво да е прясна. няма срок на годност, но една седмица до 10 дни преди изпращането изглежда разумен срок
поздрави и успех
в момента още важат и двете и може човек да избере тази, по която има повече предимство
референцията е хубаво да е прясна. няма срок на годност, но една седмица до 10 дни преди изпращането изглежда разумен срок
поздрави и успех
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
логично е, не спа? не съм го търсила официално написано, но сигурно го имаcanat написа:Milenka,Milenka написа:пращай ги колкото се може по-скоро докс, ако си по старата система...в момента още важат и двете и може човек да избере тази, по която има повече предимство
ot kade imash tazi informazia? Na interviuto li ti go kazaha?
(che vazhat i dvete sistemi)
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
това което не е забранено е разрешено....никъде не пише да се спре да се пращат старите бланки според мен, ако на 30 обявят официално..добре...но за тези които напреимер са ги подготвили вече около датата 16 какво? да правят всичко на ново? това е много гадно, не мисля че ще върнат някой с обяснението "стари са ти бланките", поне не и до 30...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано