Kanata-koi e tuk?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
SG78

Kanata-koi e tuk?

Мнение от SG78 »

Nie ot skoro sme tuk doidohme ot druga provinicia na Canada i sme v Kanata sega. Chudia se ima li bulgari naokolo i osobeno maiki tai kato az sam stay at home mom s 4 mesechno bebche. Sashto ako niakoi moje da mi kaje dali ima sreshti na bulgarite koito sa v Ottawa i kade i koga e sledvashtata Thnks:)
pepiliverpool

Мнение от pepiliverpool »

Здравей,

Ами добре дошли в Отава. Естествено че има БГ общност в Отава. Има и сбирки и последната която беше или на която аз ходих беше на 6 Май за Гергьовден. Коледа наближава така че ще има и Коледно празненство. Интернет страницата на БГ общност в Отава е: www.bulgariancommunityottawa.ca
Там има инфо за доста неща, но в календара няма за сега посочено предстоящо събиране. Аз чакам моята съпруга да престигне след няколко месеца, имаме син на 1 годинка така че ще можете да си правите компания. Много поздрави и успехи
SG78

Мнение от SG78 »

Mersi za info-to toku shto otvorih toia website i mislia skoro da posetia pravoslavnata cherkva :) Shte se radvam da se sreshtna sas saprugata ti kato doide az lichno sam v Canada ot godina i polovina taka che i az ne sam ot mnogo vreme tuka:)
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Подфорумче за Отава. :D
http://www.bgtoronto.com/forum/viewforu ... 5889b84496

Имам приятели в Каната, ако искаш, дай ми телефона си на лично, ще ги помоля да ти се обадят. А като има сбирка, пускам инфото в горния форум.
Let it go...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

А тук пък можеш да се присъединиш към канадските майки с малки бебчета - http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=20.0
Изображение
Pepon

Мнение от Pepon »

Az bachkam v Kanata - zaspalo i vetrovito selo na 25km ot Ottawa.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Pepon написа:zaspalo i vetrovito selo na 25km ot Ottawa.
Спокоен и ветровит квартал в покрайнините на Отава. :lol: :wink:
Let it go...
SG78

Мнение от SG78 »

Mi na men mi haresva tuka. Hem e malko i tiho gradche hem e blizo do Ottawa i ako ti lipsvat emociite na golemia grad vinagi mojesh da si tam za 10 min-15 min. A otnosno vetrovito - vie sigurno ne ste bili v Saskachewan do sega:) Mersi na vsichki za informaciata Bg maikite sreshtate li se niakade?
bateto

Мнение от bateto »

Uou :shock: , premestvane ot Saska4uan v Kanata ,to si e napravo kato da se premesri6 ot Kaspi4an vav Varna. :D
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

SG78 написа:Bg maikite sreshtate li se niakade?
GTA-ки се срещаме, Монреалките май също (поне някои от тях), но по другите градове са по-малко и не съм чувала за срещи.
Изображение
Заключено