НАЙ-ПОСЛЕ И НИЕ-УРА-А-А!!!УСПЯХМЕ!!!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
НАЙ-ПОСЛЕ И НИЕ-УРА-А-А!!!УСПЯХМЕ!!!
Здравейте приятели!След двугодишна одисея с нашето интервю с огромно чувство на радост искам да ви съобщя за успеха на нашето интервю на 16.10
Преди да започна същтествената час малко предисловие за нашата кандидатура:
Това за нас беше второ интервю след първо не успешно преди 1,3 год.
Честно да си кажа не беше лесно,дори след 2 годишна разходка из френскиа език(повечето време от което е на тема въприоси за инрервюто)
И така влязохме 11:00 в посолството.Наи-късно към 11:08 ни покани преводачката.С уверена стъпка, ведра усмивка и наи-благозвучното "Bonjour, Madame!",което съм изричал някога заставаме пред мадам Орнер,която ни посрещна учтиво с "Bonjou ! Ça va?"Покани ни да седнем и веднага започна с един бърз словоред,който се отнацяше за първото интервю и от който аз разбрах само няколко думи,кимнах няколко пъти с "Oui"И ето че се започна нашата одисея с интервюто.
Въпросите главно бияха по формуляра и насочени към мен (водещият)Аз защитавах 8/7 френски
-Дайте си паспортите.Дайте си дипломите.Започнахме да обсъждаме обаразованията-къде ,кога,какво.Настояща работа и трудовия стаж и какво смятам да работя там.Защо желаем да отидем в le Quebec и какво зная за него,отговорих с заучени отговори.
Въпросите към ma konjointe de fait бяха по-малко.Тя защитаваше 5/4 френски
Бяха свързани с обаразование,настояща и първа работа.
Накрая след 40 мин. диалог измънка така дългоочакваното и желано от нас"Monsieur, Vous êtes accepter"
Ако ми позволите искам да използвам "трибуната"да благодаря сърдеяно на нашата учителка Жана Николова без помоща на която нямаше да пишем тези редове.
Също искам да използвам случия да благодариа на Linko за съветите и приятелите от форума и сбирките в София ( повечето от които са вече там)за подкрепата.
Желаем на всички много успехи и нека Силата да бъде с вас!
Преди да започна същтествената час малко предисловие за нашата кандидатура:
Това за нас беше второ интервю след първо не успешно преди 1,3 год.
Честно да си кажа не беше лесно,дори след 2 годишна разходка из френскиа език(повечето време от което е на тема въприоси за инрервюто)
И така влязохме 11:00 в посолството.Наи-късно към 11:08 ни покани преводачката.С уверена стъпка, ведра усмивка и наи-благозвучното "Bonjour, Madame!",което съм изричал някога заставаме пред мадам Орнер,която ни посрещна учтиво с "Bonjou ! Ça va?"Покани ни да седнем и веднага започна с един бърз словоред,който се отнацяше за първото интервю и от който аз разбрах само няколко думи,кимнах няколко пъти с "Oui"И ето че се започна нашата одисея с интервюто.
Въпросите главно бияха по формуляра и насочени към мен (водещият)Аз защитавах 8/7 френски
-Дайте си паспортите.Дайте си дипломите.Започнахме да обсъждаме обаразованията-къде ,кога,какво.Настояща работа и трудовия стаж и какво смятам да работя там.Защо желаем да отидем в le Quebec и какво зная за него,отговорих с заучени отговори.
Въпросите към ma konjointe de fait бяха по-малко.Тя защитаваше 5/4 френски
Бяха свързани с обаразование,настояща и първа работа.
Накрая след 40 мин. диалог измънка така дългоочакваното и желано от нас"Monsieur, Vous êtes accepter"
Ако ми позволите искам да използвам "трибуната"да благодаря сърдеяно на нашата учителка Жана Николова без помоща на която нямаше да пишем тези редове.
Също искам да използвам случия да благодариа на Linko за съветите и приятелите от форума и сбирките в София ( повечето от които са вече там)за подкрепата.
Желаем на всички много успехи и нека Силата да бъде с вас!
Последно промяна от coolcoldy на Сря Окт 18, 2006 3:57 pm, променено общо 1 път.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- galin
- Обратна връзка:
Честито
Ха честито приятелю!!!! :haplio: :tuut:
Най-после и вашата одисея свърши,по важното е,че е успешно!!!!Това което така силно желаехте,се случи!!!!!!!!
Ние сме тука,но вече ви чакаме с нетърпение!!!!!!!А сега се отдайте на заслужена почивка,защото трудното е минало,но.................идва по-трудното!!!!!!!! :beer2:
Най-после и вашата одисея свърши,по важното е,че е успешно!!!!Това което така силно желаехте,се случи!!!!!!!!
Ние сме тука,но вече ви чакаме с нетърпение!!!!!!!А сега се отдайте на заслужена почивка,защото трудното е минало,но.................идва по-трудното!!!!!!!! :beer2:

И едно безалкохолно за изтрезвяване... :drink:
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
честито! и успех!
упоритостта се възнаграждава..
наздраве..
:
упоритостта се възнаграждава..
наздраве..
:
Последно промяна от Milenka на Чет Окт 19, 2006 12:47 am, променено общо 1 път.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
-
- Обратна връзка:
- Дякон Игнатий
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Много ви благодаря,приятели за пожеланията.Това ме кара да мисля,че разтоянията и дистанцията между хората,нямат значение,важното е да се чувстваме щастливи и да бъдем по-добри хора.
Към някой от вас имам по-специални благодарности/ако не бяхте вие май нямаше да стигнем до тук/
Просто искам на всички вас да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Към някой от вас имам по-специални благодарности/ако не бяхте вие май нямаше да стигнем до тук/
Просто искам на всички вас да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."