CFA 2007 Curriculum?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Galadriel

CFA 2007 Curriculum?

Мнение от Galadriel »

Здравейте,

някой случайно да се е явявал скоро на сертификациа за Финансов Аналист? Ако някой има учебниците за 2007 мога ли да си ги фотокопирам! Мерси много!

Ще съм ви много благодарна!
Аватар
Koko

Re: CFA 2007 Curriculum?

Мнение от Koko »

Galadriel написа:Здравейте,

някой случайно да се е явявал скоро на сертификациа за Финансов Аналист? Ако някой има учебниците за 2007 мога ли да си ги фотокопирам! Мерси много!

Ще съм ви много благодарна!
Имаш ли представа за какъв обем учебници става дума?

Ако смяташ да се явяваш юни догодина, бих ти препоръчал тази програма - занятията им са в сградите на U of T и би трявало да почнат в края на януари, но не съм сигурен дали вече имат учебните материали за 2007

http://www.stalla.com/
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Galadriel

Мнение от Galadriel »

Hey Koko,
да имам, те не са за мен всъщност. Аз не мисля да ставам Финансов Аналист, а един съученик, който ми е в курса по финанси. Да той мисли да се яви юни 2007, но не иска да дава пари за учебниците, понеже са $400.... Но аз му намерих тези от миналата година от битторент.

Мерси иначе :) А ти взе ли CCA?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Galadriel написа:Hey Koko,
да имам, те не са за мен всъщност. Аз не мисля да ставам Финансов Аналист, а един съученик, който ми е в курса по финанси. Да той мисли да се яви юни 2007, но не иска да дава пари за учебниците, понеже са $400.... Но аз му намерих тези от миналата година от битторент.

Мерси иначе :) А ти взе ли CCA?
Ех, тъкмо се зарадвах че ти е дошло вдъхновението за сериозна професионална степен.

С моето учене съм точно до под кривата круша, по-добре не питай.

На твоя състудент можеш да му покажеш този сайт, като допълнение към основния материал - абонаментната такса не е голяма, а има доста упражнения и Lesson Notes които следват точно програмата на CFA:

http://www.analystnotes.com/
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Galadriel

Мнение от Galadriel »

Koko,

мерси, ще му я дам. Ти какво имаш предвид да ми е дошло вдъхновението? Това, че ще завърша БА тази година не ти ли се струва сериозно? Ако не, тогава може би факта, че ще трябва да държа CHRP ili GHRP може да ме направи да изглеждам по-сериозна?
:cry:
I am trying so hard да съм сериозна..... честно!!!!
Заключено