Имунизационен паспорт на първокласник във Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Zarkov

Имунизационен паспорт на първокласник във Ванкувър

Мнение от Zarkov »

Моля, споделете опит искат ли във Ванкувър
имунизационен паспорт или друг документ от сорта при
записване на дете в първи клас?
Кой превежда в Бг такъв документ или
като са написани имунизациите на латински върши работа?
Благодаря!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Аз постъпих по следния начин - съставих си сам документа на английски с всички имунизации на детето и след това отидох при джипито да ми го подпише и подпечата в няколко екземпляра и това беше. Предполагам всеки свестен преводач може да ти го изготви, ако изпитваш затруднения. ;)
Hristova

Имунизационен паспорт

Мнение от Hristova »

Привет!
Ние дойдохме сравнително скоро, което ме кара да мисля, че информацията ми е актуална и искам да я споделя. Мисля, че заедно с медицинските се получава един лист, на който трябва да се впишат всички имунизации на детето по дати, включително и реимунизациите, ако има такива. Аз ги нанесох собственоръчно на латински, и помолих личния ни лекар в Бургас да подпечата и подпише формуляра. Не съм го превеждала. Но тук засега никой не ни го е искал, а детето ни от този септември е в първи клас.
pop

Re: Имунизационен паспорт

Мнение от pop »

Hristova написа:Привет!
Ние дойдохме сравнително скоро, което ме кара да мисля, че информацията ми е актуална и искам да я споделя. Мисля, че заедно с медицинските се получава един лист, на който трябва да се впишат всички имунизации на детето по дати, включително и реимунизациите, ако има такива. Аз ги нанесох собственоръчно на латински, и помолих личния ни лекар в Бургас да подпечата и подпише формуляра. Не съм го превеждала. Но тук засега никой не ни го е искал, а детето ни от този септември е в първи клас.
Че нали ваксинацията в Канада не е задължителна?
Aries

Мнение от Aries »

Тя ваксинацията не е задължителна, но без нея детето ти няма право да ходи на училище.
Това все пак са две различни неща...
pop

Мнение от pop »

Aries написа:Тя ваксинацията не е задължителна, но без нея детето ти няма право да ходи на училище.
Това все пак са две различни неща...
Ти май нещо не си разбрал - аз имам син, който НЕ е ваксиниран и ходи на училище в Монреал. Това е една от причините да живея в Канада, а не в Щатите.
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Ваксинациите не са задължителни! Те не са условие, за да ходи детето на училище!
В центровете, където се правят ваксинации и имунизации имат форма, където може да отметнете кои са правени досега и това е всичко!
Информацията е съвсем прясна и още пàри!
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Заключено