Убийство в Beaconsfield
Един от редките случаи, когато съм съгласна с Марк
Само що се отнася до вярващите хора, но не и за извода, който е направил от един имейл или дума. Никой не знае дали въпросният човек е бил вярващ или не и дали такива са били мислите му. Обаче вярващите хора са опасни и от тях най-много си е патило човечеството.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- hullboy
- Изгонен от форума
BG
Zdraveite
Tova e ot dneshnia broi na vestnik Standart
Ja da vidim koi kakvo kazva na Standart a ne vav foruma.
Замогнал се от бизнес с имоти
Цокович изглеждали като семейство, което има всичко и е заможно, пише в. "Монреал Газет". Те пътували в чужбина, играели тенис, карате, шах и карали ски. Как този идиличен живот е бил прекъснат така внезапно, чудят се мнозина. Много е трудно да ти кажа сбогом, е написало в бележка детенце от училището на 10-годишната Алис. Ще се моля за теб, допълва детето. Честно казано, все още не мога да повярвам, че това е възможно, казва българинът Даниел Катев, познат на Цокович. Катев допълва, че Мила чакала посещение на майка си и баща си от България. Цокович са първо поколение имигранти и пристигнали в Канада в началото на 90-те години. Семейството притежавало компания за недвижими имоти и за внос-износ D.I.T. Consultants, кръстена на цялото му име Драголюб Йован Цокович. Компанията все още е активна. Съседи си припомнят, че семейството е ходело на ски в Шарлвоа всяка Коледа. Ива тренирала карате, а семейството организирало поне по две събирания за българите в Монреал. Драголюб бил активен член на българската общност и често ходел на различни мероприятия. Със съпругата му се развели през 2002 г., но преди време се събрали отново. Представител на българската църква "Св. Иван Рилски" каза, че семейство Цокович не е посещавало храма. Въпреки това Румен Бакалов заяви, че малкото паство от около 150 българи ще се намеси, ако бъде призовано да го стори.
Не бях близък на семейство Цокович, но Драголюб не ми е изглеждал агресивен, каза пред "Стандарт" издателят на българския вестник в Канада "Форум" Борислав Николов. Той не отрича, че Драголюб си е имал проблеми, но подчертава, че това не обяснява трагедията. У мен започва да се оформя хладна ярост, защото човек не може да убива децата си, каквото ще да става, казва Николов.
Hullboy
Tova e ot dneshnia broi na vestnik Standart
Ja da vidim koi kakvo kazva na Standart a ne vav foruma.
Замогнал се от бизнес с имоти
Цокович изглеждали като семейство, което има всичко и е заможно, пише в. "Монреал Газет". Те пътували в чужбина, играели тенис, карате, шах и карали ски. Как този идиличен живот е бил прекъснат така внезапно, чудят се мнозина. Много е трудно да ти кажа сбогом, е написало в бележка детенце от училището на 10-годишната Алис. Ще се моля за теб, допълва детето. Честно казано, все още не мога да повярвам, че това е възможно, казва българинът Даниел Катев, познат на Цокович. Катев допълва, че Мила чакала посещение на майка си и баща си от България. Цокович са първо поколение имигранти и пристигнали в Канада в началото на 90-те години. Семейството притежавало компания за недвижими имоти и за внос-износ D.I.T. Consultants, кръстена на цялото му име Драголюб Йован Цокович. Компанията все още е активна. Съседи си припомнят, че семейството е ходело на ски в Шарлвоа всяка Коледа. Ива тренирала карате, а семейството организирало поне по две събирания за българите в Монреал. Драголюб бил активен член на българската общност и често ходел на различни мероприятия. Със съпругата му се развели през 2002 г., но преди време се събрали отново. Представител на българската църква "Св. Иван Рилски" каза, че семейство Цокович не е посещавало храма. Въпреки това Румен Бакалов заяви, че малкото паство от около 150 българи ще се намеси, ако бъде призовано да го стори.
Не бях близък на семейство Цокович, но Драголюб не ми е изглеждал агресивен, каза пред "Стандарт" издателят на българския вестник в Канада "Форум" Борислав Николов. Той не отрича, че Драголюб си е имал проблеми, но подчертава, че това не обяснява трагедията. У мен започва да се оформя хладна ярост, защото човек не може да убива децата си, каквото ще да става, казва Николов.
Hullboy
Moje i da e bil dosta umen i swesten, no ni6to ne oprawdawa spored men da ubie6 sobstwenite si deca i da re6i6 sadbata im. Werojatno e izpadnal w sastojanie, w koeto ne e mojel da osaznae kakwo to4no planira da naprawi. Da ne zabrawiame, 4e se e slu4ilo na Petak 13-ti.Lub0 написа:Абе какви недвижими имоти, каква часна практика, тоя е бил някакъв олигфрен и загубеняк...
Mnogo bi bilo dobre da se razbere kakwa to4no e bila pri4inata, no ... samo moje da se gadae.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
чакай сега - ти не си религиозен , ама си суеверен, че и гадател-шаман.Mark написа:. Da ne zabrawiame, 4e se e slu4ilo na Petak 13-ti.
Mnogo bi bilo dobre da se razbere kakwa to4no e bila pri4inata, no ... samo moje da se gadae.
ха да видим може ли да изпишете 60 страници клюкини за такава трагедия

Любо, и в двата случая, става въпрос, за болни хора бе човек.Неизвестното е, какво ги е накарало да се стигне до там.Там е причината, за тези трагедии. Не съди резултата той си е осъден на вечни мъки.Lub0 написа:Марк, как свестен бре човек, тоя е хиляда пъти по-зле от оня индиеца дето стреля в колежа Доусън
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Това е един от честите случи, когато няма да се съглася с кримонkrimon написа:Един от редките случаи, когато съм съгласна с МаркСамо що се отнася до вярващите хора, но не и за извода, който е направил от един имейл или дума. Никой не знае дали въпросният човек е бил вярващ или не и дали такива са били мислите му. Обаче вярващите хора са опасни и от тях най-много си е патило човечеството.

Ако това предположение се приеме за вярно, то трябва да има стотици милиони самоубили се по света всяка година. Или по друг начин казано - всеки вярващ християнин ( не знам за другите религии) ще си има за мечта да се самоубие

Stoni написа:Кримон, това е върхът на върхътkrimon написа: Обаче вярващите хора са опасни и от тях най-много си е патило човечеството.![]()
Осъзнай се момиче, какво говоприш, на един милиционер бих му разбрал такъв изказ, но тиТакива ли сте средно статистическите тук
![]()
Май съм паднал доста ниско
Чете история бе хораfilipne написа:Това е един от честите случи, когато няма да се съглася с кримонkrimon написа:Един от редките случаи, когато съм съгласна с МаркСамо що се отнася до вярващите хора, но не и за извода, който е направил от един имейл или дума. Никой не знае дали въпросният човек е бил вярващ или не и дали такива са били мислите му. Обаче вярващите хора са опасни и от тях най-много си е патило човечеството.
![]()
Ако това предположение се приеме за вярно, то трябва да има стотици милиони самоубили се по света всяка година. Или по друг начин казано - всеки вярващ християнин ( не знам за другите религии) ще си има за мечта да се самоубие

или слушайте редовно новините

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Обществото (общественото мислене, традиции, култура, нагласи, ценностна ситема ) не е оправдание а един от факторите определящи поведението на индивидите в същото това общество. Не единствения фактор разбира се, но далеч не и маловажен такъв.Lub0 написа:Като са болни има болници, иначе те са виновни, няма оправдания като системата, обществото, съседа, т.н.
Интересне мисъл по въпроса :
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 8&start=15KolioBalkanski написа: az pak mislia che kakvoto obshtestvoto, takiva i individite v nego. i hora bez orajie sa kato stado ovtze...
Не че го защитавам тоя напротив,но тои си е бил психично болен човек в тва 2 мнения мисля няма ,кои нормален ще си застреля собствените деца ??? А доколкото знаем ОСНОВНАТА разлика между нормален и луд човек е че лудия не прави разлика между лошо и добро и затова всички съдилища по света не ги наказват а ги пращат на лечение.Вече друг е въпроса какво е довело тоя човек до болеста,ген ,обстановка ,среда в която е живял и т.н. и спора беше че КАНАДСКАТА деиствителност е причината което не е вярно луди има навсякъде.Жалко само за жена му и особедно децата му млади млади са си отишли от тоя свят
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Е на само ти четеш история и не само ти слушаш новини ...krimon написа:
Чете история бе хора![]()
или слушайте редовно новините
Ама така и не каза къде ги видя/чу тези милиони самоубийства ?
Със сигурност мога да твърдя, че нито православната нито католическата църкви проповядват или подтикват хората към самоубийство.
нищо подобно не съм твърдяла, филипне!
четеш това, което искаш да видиш
моите думи са:
Вярващите хора са опасни и предизвикали най-големите нещастия в историята на човечеството, това го повтарям! Това не значи само религиозни, обърни внимание.
четеш това, което искаш да видиш
моите думи са:
има "лека" разлика с това, което се опитваш да ми сложиш в устатаkrimon написа:Обаче вярващите хора са опасни и от тях най-много си е патило човечеството.
Вярващите хора са опасни и предизвикали най-големите нещастия в историята на човечеството, това го повтарям! Това не значи само религиозни, обърни внимание.