Zdrasti na vsichki!dnes i az minah intervuto,okaza se uspeshno!Otne 40 min ot jivota mi, koito obache me dokaraha do nervna kriza.Sreshtata s gospojata beshe v 10.00, no vljazoh kym 10.30, zashtoto Linko predi men se beshe razvihril/nadjavam se skoro da procheta negov posting s info kak sa protekli pri tjah neshtata/. Gospojata me metna oshte ot vratata s poroj ot krasiva kvebekska rech,ot kojato nishto ne razbrah. Izglejda sym gledala izkljuchitelno typo, tyi kato tja se vidja prinudena da zagovori malko po-bavno. Poiska mi pasportite na men i na deteto,dokument za razvod,deklaratzija ot bashtata che e syglasen malkija da me pridruji v Kanada. Pitashe samo po dokumentite za obrazovanie, trudov staj i kakvo smjatam da rabotja v Quebec.Bjah si prigotvila krasiva rech ot okolo 15 min za Kanada i Quebec, no tja mnogo bvyrzo me prekysna i me popita za parite, s koito razpolagam. I tova beshe. Sled okolo 10 min objasnenija i podpisi az se ozovah pred vratata na sgradata na Moskovska 9 sys sinja knijka v ryka. Tochno 40 min. ot vlizaneto mi pri madam Horner. Dotuk, koeto prochetoh za neja e vjarno.Pone pred men tja se pokaza kato izkljuchitelno privetliva jena. Prevodachkata syshto pomaga mnogo.Taka, che,hora,spoko!Tja ni jelae! Aaaaaaaaaaaah, i osven tova me pisa frankofon, za radost na uchitelkata mi po frenski Maria Mokanova.Maria, goljama rabota si!!!
Ajde chao zasega,i njama da se plashite.

Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...