Zdraveyte!
Vsichki sme pod naprezenieto na nablizavashti(dori vece sluchili se) intervuew-ta.Imam edno takova pitane - kakvo e neobhodimo da predpriema,za da otloza intervuew-to?Ima veroqtnost da me izpratqt na business trip tochno v tazi sedmica,a ne se 4uvstvam silna da spodelq namereniqta si s company-to. Kolko predvaritelno trqbva da gi uvedomq?Po kakav nachin -e-mail,fax, post mail trqbva da go uvedomq?Kakvo bihte me posavetvali?
Blagodaria vi predvaritelno!
Na vsichki, koito sa na intervuew pozelavam kasmet, uverenost i samochuvstvie!
Otlagane na intervuew
Според мен не е добре да го отлагаш ,но ако нямаш друг изход тогава им се обаждаш по телефон /наи-добре/ или пък факс,изтъкваш някаква основателна причина и мисля че без проблем ще ти го отложат /знам че можеш само 1 път да отлагаш/ .Между другото в поканата за интервю трябва да има информация по тоя въпрос ?!?!
Дони, в крайна сметка казваш в службата, че не можеш да пътуваш въпросната седмица, защото имаш неотложен ангажимент. Никой няма да умре, ако отидеш на следващата седмица или пък те замести някой. Интервюто не си го отлагай, щото нямаш гаранция и за следващият път....пак може да те пратят командировка. Знам, че шефовете не обичат откази, но когато се налага трябва и те да се съобразяват с нас. Работата не е всичко на този свят.
Успех!
Успех!
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Сега те разбрах по-добреdonykk написа:Ivanko13, v tazi company procedurite sa tezki(mnogo dosadni ponqkoga) i se borih za tova obuchenie-no vsqko zlo za dobro-sigurno ste go propusna i ste otidem na intervuew-to!Dano pone mine uspeshno:)

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел