Otlagane na intervuew

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
donykk

Otlagane na intervuew

Мнение от donykk »

Zdraveyte!
Vsichki sme pod naprezenieto na nablizavashti(dori vece sluchili se) intervuew-ta.Imam edno takova pitane - kakvo e neobhodimo da predpriema,za da otloza intervuew-to?Ima veroqtnost da me izpratqt na business trip tochno v tazi sedmica,a ne se 4uvstvam silna da spodelq namereniqta si s company-to. Kolko predvaritelno trqbva da gi uvedomq?Po kakav nachin -e-mail,fax, post mail trqbva da go uvedomq?Kakvo bihte me posavetvali?
Blagodaria vi predvaritelno!

Na vsichki, koito sa na intervuew pozelavam kasmet, uverenost i samochuvstvie!
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Според мен не е добре да го отлагаш ,но ако нямаш друг изход тогава им се обаждаш по телефон /наи-добре/ или пък факс,изтъкваш някаква основателна причина и мисля че без проблем ще ти го отложат /знам че можеш само 1 път да отлагаш/ .Между другото в поканата за интервю трябва да има информация по тоя въпрос ?!?!
donykk

Мнение от donykk »

Da,ima.no az vece sum pusnala confimation-a,a angazimenta mi iznikva sega!No ste zabavq maximalno vav vremeto otkaza-moze puk da se otlozi i patuvaneto mi:)Blagodaria za komentara!
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Дони, в крайна сметка казваш в службата, че не можеш да пътуваш въпросната седмица, защото имаш неотложен ангажимент. Никой няма да умре, ако отидеш на следващата седмица или пък те замести някой. Интервюто не си го отлагай, щото нямаш гаранция и за следващият път....пак може да те пратят командировка. Знам, че шефовете не обичат откази, но когато се налага трябва и те да се съобразяват с нас. Работата не е всичко на този свят.
Успех!
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
donykk

Мнение от donykk »

Oganche,prav/a si!Ste ubedia boss-a za nevazmoznostta da otida "onazi tam" sedmica, puk ako shte da izgubq ot tova obuchenie!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Аз не видях основателна причина за отлагане на интервюто ви, ама вие си знаете най-добре.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
donykk

Мнение от donykk »

Ivanko13, v tazi company procedurite sa tezki(mnogo dosadni ponqkoga) i se borih za tova obuchenie-no vsqko zlo za dobro-sigurno ste go propusna i ste otidem na intervuew-to!Dano pone mine uspeshno:)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

donykk написа:Ivanko13, v tazi company procedurite sa tezki(mnogo dosadni ponqkoga) i se borih za tova obuchenie-no vsqko zlo za dobro-sigurno ste go propusna i ste otidem na intervuew-to!Dano pone mine uspeshno:)
Сега те разбрах по-добре :) . donykk, ти сам/а трябва да определиш приоритетите си. Моят глас обаче е в полза за това да отидеш на интервюто. :)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено