Какви ще са таксите за кандидатстване след 01.01.2007

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lucky_family

Какви ще са таксите за кандидатстване след 01.01.2007

Мнение от lucky_family »

Ще има ли разлика с досегашните цени 390 $ CAN + 150 $ CAN за останалите член семейство? Сега ли е по-добре да се плати или след Нова Година?
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

до сега не съм чувал да се е говорило за промяна на тези такси, скоро намалиха други, но за тези ако има промяна (съмнявам се), може и да научим скоро...а и не виждам каква връзка има това с 1.01.2007, това че ние ще се "изтърсим" в ЕС няма голяма връзка...а и доколкото следя как действат имиграционните власти мисля, че не обявяват предварително какви намерения имат, а казват и въвеждат...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
kurta007

Re: Какви ще са таксите за кандидатстване след 01.01.2007

Мнение от kurta007 »

lucky_family написа: Какви ще са таксите за кандидатстване след 01.01.2007
На тоя въпрос мисля че наи-добре би ти отговорил някои ектрасенс :lol:
Според мен ще са си същите цени ,а кога е по-добре да се плати, ами така и така ще тря да се плаща не виждам голяма разлика кога ще е тва сега или след нова година
Аватар
totev

Мнение от totev »

напоследък според доста специалисти канадския долар е надценен, т.е. може да поевтинее, това е единственото нещо което горе-долу може да се прогнозира, но +/- едва ли ще е сериозна сума.За размера на таксите наистина можеш да послушаш съфорумника по-горе :lol:
...мразя мастика без айрян...
Заключено