Прочетох доста неща,някой са ми ясни други не съвсем-може би защото все още не съм започнала процедурата по документите...
Направих си on line тест и отговора беше положителен,но четейки виждам че не само този положителен отговор на теста е "ключа към успеха"
Ще Ви дам информация за себе си и семейството ми ,ако някой бъде така мил и отзивчив,а тук виждам че всички са изключително любезни

Аз съм на 32 години,завършила съм МИО през 1997год/не знам тогава не се деляха на бакълавар и магистър /в дипломата ми пише вишист-икономист /тогава така пишеше на всички от випуска/От 1995 година и до днес работя в частна фирма по специалността си-занимавам се точно с Външна търговия/внос,износ,сключване на договори,митническо оформяне.../ Имам 3 деца /под 12 годишна възраст/.Основния ми език е руски/но това за Канада няма значение/ за английски ниво 5/5 за френски 6/6.Ще кандидатствам сама с децата тъй като съпруга ми е починал.
Ако Ви е необходима още информация за да ми помогнете относно шансовете ми за емиграция -пишете.
Още веднъж благодаря и Успех на всички на които им прдстои интервю