tursq pomo6t za deklaraciqta ot priqtel.
tursq pomo6t za deklaraciqta ot priqtel.
nqkoi moje li da mi pomogne da si napravq deklaraciq za priqtel, tuk v bulgaria . stava vupros za tazi zaverka koqto se pravi(pe4ati li tam kakvoto e )az imam imena i adresi trqbvat mi samo ZAVERKATA koqto da napravim.6te se otblagodarq dobre , naistina mi trqbva spe6no.nadqvqm se nqkoi nahod4iv bulgarin da mi pomogne(parite ne sa problem).
- petia4444
- Обратна връзка:
Neznam kak vi idvat takiva misli v glavite,vie ot tam oshte pochvate da lujete apuk kakvo ostava kato pristignete.....ne che te ne vi lujat,kanadzite,ama tova se razbira kato pristignesh,ta za pechata,toi e sux,stranno kak shte stane v bg-toPo dobre se otkaji,zashtoto ako te xvanat zabravi za Kanada,zavinagi!A i 1 Tochka,kato s neia,taka i bez neia!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Преди месец ми се наложи да направя такава декларация на един приятел и много се учудих от официалния и вид. Преди 4 години само искаха адреса и телефона и после на приятеля се бяха обадили след интервюто, питали откога се познаваме и му бяха благодарили, така че това не е формалност. Според мен не е важна точката а това че някой ви познава и евентуално би ви посрещнал.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Мисля, че вече четох но не съм сигурен, някой някъде беше казал в по стари теми, че в документите до Виена не е писал че има приятели в Канада, но на самото интервю е представил декларация, признава ли се така? Интересува ме ,защото мога евентуално да направя и аз така?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

-
- Обратна връзка:
да разбира сеalkaponbg написа:Мисля, че вече четох но не съм сигурен, някой някъде беше казал в по стари теми, че в документите до Виена не е писал че има приятели в Канада, но на самото интервю е представил декларация, признава ли се така? Интересува ме ,защото мога евентуално да направя и аз така?
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854