Хи-хи, MrGeek ще потвърди, че това е софтуера, който IBM използват в Дипартмънт ъф Дифенс, нали MrGeek?jet написа:http://clusterknoppix.sw.be/
Някой ползва ли Линукс?
- Lub0
- Обратна връзка:
Вариант за какво, за вторият, третият, петдесетият суперкомпютър от класацията, или просто поредната глупост без реално приложение в практиката?jet написа:няма такова нещо, това е само един вариант
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- lz2arn
- Обратна връзка:
Тия вече ми приличат на двамата психиатри, единия от които почнал да се хвали с новия си Мерцедес, 500 коня, кожен салон, автоматик и т.н., а другия рекъл: Колега, ние сме професионалисти, я направо да ги извадим и да ги премерим. И ако някой се засегне, да знае отсега, че не ми пука. Писано на xubuntu.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Az misleh, 4e mu wikat Balgarski na towa, a to bilo ...lz2arn написа:....Писано на xubuntu.
Последно промяна от Mark на Чет Окт 05, 2006 8:29 pm, променено общо 1 път.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ti proweri li w rechnika kwo znachi "anali'vladi написа:Абе lz2arn гледам, че на аватара ти тая пеперуда много от високо гледа твойто пате, да не му си развие на животинчето комплекс за малоценност се безпокоя? Понеже знам че патетата са много чувствителни животинки...![]()
![]()
![]()
... така де, малко да подгрея темата, че нещо много охладняха страстите напоследък
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
- Lub0
- Обратна връзка:
Sucks to be you, ама такъв е живота, трябва да има и индианциilka написа:ами така еLub0 написа:Аз пък като гледам, вие се движите с 3 дена закъснениенякои хора трябва да работят и да ходят в командировки, а не само да замерят пилетата в местния водоем
![]()
![]()

Lub0 for President!
###############
###############