Помогнете с координати на лекари, моля!
Помогнете с координати на лекари, моля!
Става въпрос за едно семейство, което пристигна в Монреал от Онтарио, и имат спешна нужда от личен лекар и от гинеколог. Аз координатите на моята лична лекарка съм ги давала и тук, но тя за съжаление вече не приема нови пациенти, а гинеколог не ми се е налагало да ползвам. Та много ви моля, ако можете да споделите информация тук или на лични, ще ви бъда много благодарна! Гинекологът ако може и да е добър, че не става въпрос за стандартен преглед, въпреки че ако няма изпробван, по-добре неизпробван отколкото никакъв.
Предварително ви благодаря!
Предварително ви благодаря!
...но в Квебек никой не иска да се хване на работа и затова се налага хора да идват от Онтарио.krimon написа:това само доказва, че и в Квебек има работа, а не само социал![]()

Признавам си, че този мой коментар, както и повечето отгоре, които не говорят за лекари са за боклука.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Bate, mi ti qvno mnogo gi razbira6 ko ikade se mesti i 6to no ne be6e tva temata na toq posting.bateto написа:Аз лично конкретно не мога да помогна с информация ,само мога да констатирам поредното семейство дето се мести от Богата канада в Беден кебек.
Ta 6tom tolko gi razbira6 q mi obqsni 6to britancite napr. se mestqt v Bedna BG, 6toto Velikobritaniq e o6te po-bedna ot BG li ili 6to?
Ta otnosno lekarite Survivor, dai im ako iska6 moq telefonen nomer i 6te vidime kvo moje da se napravi po vyprosa : 514-989-8005.
Ciao i uspehi na si4ki, kakto na bogatite britanci i ontariici taka i na bednite kebekari i bylgari -:)

Mnogo iskam da ne gyrbq o6te okolo 50-60 godini i da mi idvat ot Ontario da mi gyrbqt -:)speedy написа:...но в Квебек никой не иска да се хване на работа и затова се налага хора да идват от Онтарио.krimon написа:това само доказва, че и в Квебек има работа, а не само социал![]()
![]()
Признавам си, че този мой коментар, както и повечето отгоре, които не говорят за лекари са за боклука.

pomognete s koordinati
Nie imame semeen lekar,koito e zavqr6il v BG,razbira bqlgarski no e livanez,super e,klinikata se namira na Henri Bourasa i Acadie.Ako gi ustroiva,pishete na LS