vapros otnosno semeen status
vapros otnosno semeen status
Здравейте на всички, които четат тези редове. Имам конкретен въпрос и предварително БЛАГОДАРЯ за отделеното време и евентуален отговор. Въпросът ми е следния:
За емиграция в Канада кой е по-благоприатният вариант за една двойка- брак или съвместно съжителство. Има ли разлика в точките? Вярно ли е това, че ако една семейна двойка сключила брак емигрира в Канада, мъжът е главата на семейството и жената в този случай няма право на работа по-добре платена с постоянен договор и на социални, а за една двойка, които живеят заедно без брак и двамата имат право на социални и на постоянна работа?
Мерси за вниманието и всичко добро Ви желая!
За емиграция в Канада кой е по-благоприатният вариант за една двойка- брак или съвместно съжителство. Има ли разлика в точките? Вярно ли е това, че ако една семейна двойка сключила брак емигрира в Канада, мъжът е главата на семейството и жената в този случай няма право на работа по-добре платена с постоянен договор и на социални, а за една двойка, които живеят заедно без брак и двамата имат право на социални и на постоянна работа?
- Independent
В Канада всички хора са пълноправни независимо от семейното им положение и статут по време на процедурата. Никой няма да следи дали неводещия случайно си е намерил по-добре платена работа от водещия, никой няма да ограничава праговете на доходите - колкото, толкова. С брак или без брак - това е важно единствено по време на процедурата. На несключилите брак им се изискват много доказателства за т.н. съвместно съжителство. След като пристигнете в Канада, семейното положение също не оказва роля - дори и данъците се пресмятат на домакинство (което включва както съвместно съжителство, така и брак).
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Re: vapros otnosno semeen status
Ако кандидатствате като съвместно живеещи ще ви искат много документи, които доказват това съжителство. А що се птнася до точките няма никаква разлика дали сте женени или съвместно живеещи, точките са едни и същи. А след като пристигнете тук, щом сте кандидаствали като съвместно живеещи, тук ви приемат за семейство, независимо дали сте склчили брак или не. И не е вярно, че след като пристигнете тук придружаващия няма право да работи по- добре платена работа от водещия. И двамата имат пълно право да работят каквато работа искат без значение кой от двамата взима повече пари.marica написа:Здравейте на всички, които четат тези редове. Имам конкретен въпрос и предварително БЛАГОДАРЯ за отделеното време и евентуален отговор. Въпросът ми е следния:
На мен ми е чудно откъде сте чули тея глупостиmarica написа:За емиграция в Канада кой е по-благоприатният вариант за една двойка- брак или съвместно съжителство. Има ли разлика в точките? Вярно ли е това, че ако една семейна двойка сключила брак емигрира в Канада, мъжът е главата на семейството и жената в този случай няма право на работа по-добре платена с постоянен договор и на социални, а за една двойка, които живеят заедно без брак и двамата имат право на социални и на постоянна работа?

е кво ти е чудно бе курта, приказките (измислените) се раждат всеки ден, истината винаги е била обект на извъртане.kurta007 написа:На мен ми е чудно откъде сте чули тея глупостиmarica написа:За емиграция в Канада кой е по-благоприатният вариант за една двойка- брак или съвместно съжителство. Има ли разлика в точките? Вярно ли е това, че ако една семейна двойка сключила брак емигрира в Канада, мъжът е главата на семейството и жената в този случай няма право на работа по-добре платена с постоянен договор и на социални, а за една двойка, които живеят заедно без брак и двамата имат право на социални и на постоянна работа?
аз последно чух, че в канада всички чурки трябва да се обрязват.
ама аз съм на 32 г.
нема значение всичко минава под ножа.
ей това са глупости. ама се приказват.
в САЩ от десетилетия новородените момченца ги обрязват, това е факт, но не и възрастните.
Не са толкова много. Общ настоящ адрес от поне една година е напълно достатъчен според тях. Ама който иска може да си прибави общ семеен лекар, общи имоти, някоя и друга снимчица и т.н.AniK написа:Ако кандидатствате като съвместно живеещи ще ви искат много документи, които доказват това съжителство.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
наскоро четох по въпроса, Ники. (вълнуваше ме "оголването" на "чурките" при момченцата.)nikito написа: в САЩ от десетилетия новородените момченца ги обрязват, това е факт, но не и възрастните.
Десетилетия наред са ги обрязвали, ама били спрели.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Данъците не се пресмятат на домакинство, а са индивидуални. Само има разни възможностти за малки хватки с данъчни кредити по индивидуалните данъци, ако хората живеят в семейство, независимо дали са женени или не. Иначе мъжете и жените са равноправни пред закона. Поне на книгаIndependent написа:В Канада всички хора са пълноправни независимо от семейното им положение и статут по време на процедурата. Никой няма да следи дали неводещия случайно си е намерил по-добре платена работа от водещия, никой няма да ограничава праговете на доходите - колкото, толкова. С брак или без брак - това е важно единствено по време на процедурата. На несключилите брак им се изискват много доказателства за т.н. съвместно съжителство. След като пристигнете в Канада, семейното положение също не оказва роля - дори и данъците се пресмятат на домакинство (което включва както съвместно съжителство, така и брак).

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001