Zdraveite na vsichki
Az sum balgarka i mi predstoi da patuvam do Canada na gosti. Vse oshte nqmam viza. Shte vi buda mnogo blagodarna ako spodelite s men nqkoi tunkosti pri podavaneto na dokumentite za poluchavane na viza.naprimer:vajno li e izvlechenieto ot bankata, dali e prioritet po- golqma smetka;bashta mi e s bulgarsko i grutsko grajdanstvo, koe shte bude po-dobre da obqvq, dali s bulgarskoto shte bude po-prosto, ili grutskoto e za predpochitane?
Moje bi ima detaili i za koite ne sum se setila, no sa vajni.
Predvaritelno blagodarq na tezi, koito shte mi pomognat s nqkakva informatsiq.
peppe написа:
Az sum balgarka i mi predstoi da patuvam do Canada na gosti.
Не искам да те плаша, но може и да не пътуваш след като нямаш виза. В смисъл, че много често отказват да издадът виза особенно на млади, неомъжени и неустановени госпожици/ господа. Понякога дори брат/ сестра в Канада не помага.
Шанс имат хората който демонстрират 'връзки' с Бг. Мъж, деца оставащи назад. Сериозна и переспективна работа. Много пари в банката. Имот и т.н.
Ако съм на твое място ще ползвам гръцкия си паспорт.
Успех.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Подавала съм документи за туристическа виза за гостуване на приятел. Показала съм че в БГ имам жилище, дете, собствен дом, много добра работа, допълнителен бизнес , а също и банково извлечение с задоволителна сума. Виза ми беше отказана. Може би защото бях разведена и той също. Е , сега вече сме семейство и планираме, живот и здрава, след около 40 дни да съм при него
Поздрави!
Zdraveit na vsichki
Dosta se porovih nasam natam i stignah do zakluchenie, che shansovete mi da polucha posetitelska viza sa minimalni. zatova reshih da probvam s biznes viza, kato imam neobhodimite dokumenti. Misliteli, che kandidatstvaneto za biznes viza shte bude s po-golemi shansove da q polucha?Spodelete nqkakuv opit.
Predvaritelno vi blagodarq
Spored men (Kyde mi e kirilitsata???) nai-goliam shans imash, ako kandidatsrvash za viza za kongres, konferentsia, treid shou i t.n. spored profesiata ti. V takyv sluchai iskat potvarjdenie ot meropriatieto i preporaki ot shefove, biznes partniori, profesori, + pri, rezervatsii za hotel i bileti, koeto e sravnitelno lesno za nabaviane. Ako si s jelezen angliiski i imash saotvetnoto povedenie na interviewto - stava. Ako angliiskia/ frenskia ne ti e dobar - ne si gubi vremeto.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
peppe всеки случай е индивидуален. Аз също доста изчетох и се чудих какво да правя. Имам дете и мъж и в момента съм по майчинство. Сестра ми е в Канада и е с детенце което ходеше на забавачка и доста боледуваше. Предложих и да ме покани да го гледам /където едно там и 2/. Решихме да подадем документи за 6 месеца за цялото семейство. Който чу всеки ме освирка, че съм луда. Доста се отчаях, но подадох документите. За всеки случай сестра ми и зет ми декларираха доста солидни суми че получават, изпратиха ми и копие от документа за покупка на къщата /това че има къде да стоя 6 месеца/, а аз взех документи от местоработата си, документи за собственост и извлечение от банковата си сметка. На интервюто /бяхме с детето и ни повикаха отделно/ се оказа че сме говорили доста различни неща с мъжа ми /аз дори незнаех какви дисциплини води - преподавател е/. Какво е накарало дипломата вътре да ни одобри не знам, но от 4 месеца сме всичките в Канада и вече единия от нас стяга куфарите да си ходи че отпуската му свърши. Така че смело и може пък да имаш късмета да получиш виза. А ако имаш родител или брат/сестра в Канада ти си в твхните досиета и бизнес визата не знам дали ще ти помогне.
Eli-st mnogo ti blagodarq za okurajitelnite dumi...i az v kraina smetka takak sum reshila, shte subera poveche dokumenti, shte kombiniram posetitelskata s biznes vizata za po-golemi shansove...i shte se nadqvam da imam KUSMET
peppe попитай първо човека койте те кани дали е подавал документи за социални помощи - ако е подавал /без значение дали е получил или му е било отказано/ има голяма верочтност да ти откажат. В противен случай най-вероятно ще те пуснат. Пиши като минеш през интервюто какво е станало. Късмет!!!