да запитам ли виена?
На офицялния сайт:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... tml#vienne
Дадена е офицялна информация, че всички подадени DSC(ASC) преди май.2006 са обработени първоначално и ако всичко е било нормално трябва да имате дата за интервю или ако не е било нормално следва да имате отговор със съответно допълнително искане, уточнение и т.н.
А именно:
"Si vous avez déposé une demande d’immigration avant cette date et que votre dossier est complet, vous devriez normalement avoir été convoqué en entrevue de sélection."
Така че всички неполучили писмо за интервю и пуснали DSC(ASC) могат спокойно да им се обаждат, да пращат E-mail и да ги питат. Мое мнение че е по-добре да им се обадите по телефона, защото както писа Nikito нищо няма да ви прекрепят към досието, можете да говорите спокойно на английски или френски без да се претиснявате, и ще получите веднага отговор без да се налага допълнително да чакате и да си отваряте пощата през 5 сек.
Телефоните са:
00431531383448
00431531383005
Желая успех и късмет на всички!!!!
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... tml#vienne
Дадена е офицялна информация, че всички подадени DSC(ASC) преди май.2006 са обработени първоначално и ако всичко е било нормално трябва да имате дата за интервю или ако не е било нормално следва да имате отговор със съответно допълнително искане, уточнение и т.н.
А именно:
"Si vous avez déposé une demande d’immigration avant cette date et que votre dossier est complet, vous devriez normalement avoir été convoqué en entrevue de sélection."
Така че всички неполучили писмо за интервю и пуснали DSC(ASC) могат спокойно да им се обаждат, да пращат E-mail и да ги питат. Мое мнение че е по-добре да им се обадите по телефона, защото както писа Nikito нищо няма да ви прекрепят към досието, можете да говорите спокойно на английски или френски без да се претиснявате, и ще получите веднага отговор без да се налага допълнително да чакате и да си отваряте пощата през 5 сек.
Телефоните са:
00431531383448
00431531383005
Желая успех и късмет на всички!!!!
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
и моят съвет е да пишете, защото мадам вече ми отговори и отговорът ме шашна, ето го:
така че пишете смело или се обаждайте
вече и датата е налице 15.11.2006
адски бързо действат..леле
е имаме дата, сега чакам да видя кой ноември е..
Nous vous avons envoyé une lettre d'invitation il y a déjà 4 semaines pour une entrevue en novembre. De toute évidence elle s'est perdue. Prière de me donner de toute urgence un numéro de fax et nous allons vous l'envoyer encore une fois par fax.
Meilleures salutations
така че пишете смело или се обаждайте
вече и датата е налице 15.11.2006
адски бързо действат..леле
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
- nevergiveup
imame otgovor
Пратих е-майлче със запитване и на другия ден ми отговориха. Оказа се че писмото наистина се е загубило защото е изпратено на 6 септември. Дата е 30.11.2006...искат ми номер на факс за да ми изпратят нова дата??? което нещо много не ми е ясно. Вероятно стажа дума за часа...Ще разбера след като получа факса
otgovor
Получих отговор, с дата и час на интервюто, на факса.Благодаря на всички. И още една питанка...Може ли да посо4а по-ниска сума за интервюто в декларацията...напр.първона4алната сума без стойността на билетите ?
Благодаря
Благодаря
Re: otgovor
декларацията ти е за сумата с която ще влезеш у кебек. естествено е да не включваш в тази сума нищо като разходи направени извън кебек.jordi написа:Получих отговор, с дата и час на интервюто, на факса.Благодаря на всички. И още една питанка...Може ли да посо4а по-ниска сума за интервюто в декларацията...напр.първона4алната сума без стойността на билетите ?
Благодаря
или аз не ти разбрах въпроса

Сума за интервю
Благодаря,nikito
Съвсем точно си разбрал въпроса...остава да се преборим на интервюто
Съвсем точно си разбрал въпроса...остава да се преборим на интервюто