ako го удари пеш по стълбите може и още по-евтино да му излезе. Ама те стълбите бяха май само до 2рия етаж.krimon написа:май струваше 10 евро до 3-то /последното/ ниво, ако искаш можеш да се качиш до 1-во или 2-ро ниво - до първо 3 евро, до второ - 6 евроklisurov написа:да се кача на оназ кула, Айфеловата й викаха, значи няма да имам (е, то парите ще да са ми проблема, ама след като е за ходенето и качването, и на заем ще взема, само не знам кой ще ми ги даде де)![]()
Толкова пари, даже аз мога да ти заема
Статия за тези които тепърва ще кандидатстват за Квебек
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ами да де, пеш по стълбите до първи етаж - 3 евро, пеш до втори - 6 евро
Ти кво си помисли, че тези цени са за асансьора ли 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
тотев, четеш ми мислите 
уууууу, изедници, качили са цените
http://www.tour-eiffel.fr/teiffel/fr/pr ... arifs.html
не знам дали има нещо общо с приема ни в ЕС
обаче има намаления за групи ... като се съберете няколко съседи и приятели, за да посетите групово Айфеловата кула

уууууу, изедници, качили са цените

http://www.tour-eiffel.fr/teiffel/fr/pr ... arifs.html
не знам дали има нещо общо с приема ни в ЕС

обаче има намаления за групи ... като се съберете няколко съседи и приятели, за да посетите групово Айфеловата кула

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ми аз пък си мисля, че нема лошо в Евросъюза бе, хора - влизаме, цените се покачват още , ние още се надъхваме, на Евросъюзчето обаче не му дреме, та ние накрая теглиме чертата, и бегаме - с още по-силна мотивация видиш ли. И , както се казва, всяко зло - за добро, продаваме квото имаме по евро цени, и изкарваме мааалко повече, отколкото сега. И ако имаме късмет, да не ми прочете някой тарикат квебекчанин писанието /че току виж, дигнали тенденциозно цените / , с постоянен трудов договор там, ще можем да си покрием 7-те процента /ако не се лъжа/ първоначална вноска за собствен дом, и да ни артиса нещо!Работата става- пей , сърце , штъ ритна
А иначе, има си предимства да си Европеец, за които си заслужава да се замисли човек. Но пък от друга страна - умората на държавите ни вече настъпва, и оттам и ограниченията в Европа. Заради това всички искат нещо ново, което да ги стимулира. Аз избирам ново начало, на ново място - пък дано да ми се усмихне късмета, а не само работата!

А иначе, има си предимства да си Европеец, за които си заслужава да се замисли човек. Но пък от друга страна - умората на държавите ни вече настъпва, и оттам и ограниченията в Европа. Заради това всички искат нещо ново, което да ги стимулира. Аз избирам ново начало, на ново място - пък дано да ми се усмихне късмета, а не само работата!

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
След приемането на България в ЕС, ще има забрана за работа в някои от страните - членки. Не във всички обаче !
Забраните ще са с различна продължителност в зависимост от решението , което ще вземе съответната страна.
Има 3 етапа :
1/ 3 годишен - за което решение се взима сега от всяка страна поотделно
2/ 2 годишен, решение се взима след изтичане на първия етап
3/ Последен 3 годишен, решение се взима след изтичане на втория етап етап
Накратко, колкото и да не искат българи да работят в ЕС, не могат да наложат ограничение по-голямо от 7 години. Това е !
Забраните ще са с различна продължителност в зависимост от решението , което ще вземе съответната страна.
Има 3 етапа :
1/ 3 годишен - за което решение се взима сега от всяка страна поотделно
2/ 2 годишен, решение се взима след изтичане на първия етап
3/ Последен 3 годишен, решение се взима след изтичане на втория етап етап
Накратко, колкото и да не искат българи да работят в ЕС, не могат да наложат ограничение по-голямо от 7 години. Това е !
Ops, аз малко се позавърнах, щото таман да бегам от нета и...Всъщност, с мойта мила половинка/ всъщност 2/3, щото са болчинство вече/, бяхме решили в Евросъюзчето , че няма да влизаме, освен на екскурзия, и то още преди в БГ-то да мислят, че някой ден ще влезем като членове! Аде да бегам, че окъснявам. А на който остава, наздраве :beer2:
верно много го коментираме това ЕУ, аз съм оптимист, и тези глупости които ги говорят разни политици по ТВ-то са верни.Доста пари ще се налеят в България, какво обаче ще се направи с тях от нас зависи/като избиратели, да изберем тиквите които ще ги разпределят
/ така че какъв е проблема, доста възможности ще има, кой ще дойде да работи тук, кой в Канада, кой ще си остане в България всеки да се оправя.Така че няма смисъл за какво да спорим, в Европата е пълно с българи, легални, нелегални, богати, бедни на никой не му пука за макс. 7-годишни забрани за работа.Пак си повтарям моето- много малко хора са достатъчно добри да се преборят за добра работа тук, аз не съм да речем, ама се опитвам.Има една стара китайска поговорка-кой както се уреди в този живот
така че от нас си зависи....
Кримон за кулата цените са различни през лятото и през зимата, та нашия човек на 02.01.2007 ще хване по-тънки, прИмоция един вид

Кримон за кулата цените са различни през лятото и през зимата, та нашия човек на 02.01.2007 ще хване по-тънки, прИмоция един вид

...мразя мастика без айрян...
-
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми припомни, Канада в Европа ли се намираше, че аз нещо ми се е размътил айряна след като ми падна тухла на главата и се пръсна на съставни части..
ЕУ това, ЕУ онова... Щем не щем влизаме, а дали е за добро или не, който иска да разбере, да следи новините. Все пак тук мисля, че е по-добре да се прилага повечко инфо за Канадските плюсове, а не за Унайтед БГ Еуро Нейшън.
Относно предните изказвания за чакането, искам само да кажа, че аз от БГ съм свикнал да чакам, и не по 5-10 ами по 50-100 минути, а да не говорим за НОИ (сори, че се повтарям). Естествено там където не чакаш, става само и единствено, поради простата причина че трябва да се "мъкнеш", "суркаш", "влачиш" и т.н до там.
Който е очаквал да го посрещнат с мед и питка, малко може да се разочарова от КАНАДА, но останалите, които са обмислили стъпките си, и не извършват еда прищявка ей така за спорта, считам (и им го желая от все сърце), че ще намерят търсеното.

Относно предните изказвания за чакането, искам само да кажа, че аз от БГ съм свикнал да чакам, и не по 5-10 ами по 50-100 минути, а да не говорим за НОИ (сори, че се повтарям). Естествено там където не чакаш, става само и единствено, поради простата причина че трябва да се "мъкнеш", "суркаш", "влачиш" и т.н до там.
Който е очаквал да го посрещнат с мед и питка, малко може да се разочарова от КАНАДА, но останалите, които са обмислили стъпките си, и не извършват еда прищявка ей така за спорта, считам (и им го желая от все сърце), че ще намерят търсеното.
Az znam che ti znaesh che az znam 

- Lub0
- Обратна връзка:
Това което е написъл filipne е точно така, записано е в Европейската конституция и то заради Гърция. Проблемът е, че като всяка конституция и тази може да се промени, за което напират доста партии от страните членки, всичко ще зависи как Бг-то и Румънците ще се държат през първите години от изпитателният срок, защото по всяко време може да има удължения...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аз не виждам кво толкова ще се промени като влезем в Европеиския съюз :nenam: може би след 50-60г да,но .....Ние сме и още дълго време ще бъдем гетото на Европа,прост пример само преди 5-6г бяхме 10г пред Румъния по всякви показатели ,вчера четох за средните им заплати в Букурещ 750 евро , и 450 евро в останалите части на страната ,ние с наште 100-200 евро накъде ???Да не говорим пък Полша,Чехия и п.р. колко дръпнаха а бяхме горе-долу на едно ниво
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ами промяната е в това, че българите ще можем да се придвижваме и до 7 години и да работим легално в която и да е страна от ЕС. Накратко, нова възмойност за легална емиграция към силно развити държави в недалечна перспектива.kurta007 написа:Аз не виждам кво толкова ще се промени като влезем в Европеиския съюз :nenam: може би след 50-60г да,но .....Ние сме и още дълго време ще бъдем гетото на Европа,прост пример само преди 5-6г бяхме 10г пред Румъния по всякви показатели ,вчера четох за средните им заплати в Букурещ 750 евро , и 450 евро в останалите части на страната ,ние с наште 100-200 евро накъде ???Да не говорим пък Полша,Чехия и п.р. колко дръпнаха а бяхме горе-долу на едно ниво
Що се отнася до България, лично аз виждам следните положителни неща:
1/ Ще се върви , макар и на моменти принудително, към модернизиране да държавата до достигането на минимално приемливо ниво за държава от ЕС.
2/ Ще нарастнат чуждите инвестиции, поради повишеното доверие на инвеститорите. Някои инвеститори ще предпочетат България за да могат да навлезнат в Европейския пазар, ползвайки се и от ниската цена на труда. Всички знаем за масовия аутсорсинг на производства към Индия, например. Нима Индия като държава е по-добра от България ?
3/ В резултат на 1 и 2 и с течение на годините, неизбежно ще се повишава и жизненото равнище на хората.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Благодаря Любо !Lub0 написа:Това което е написъл filipne е точно така, записано е в Европейската конституция и то заради Гърция. Проблемът е, че като всяка конституция и тази може да се промени, за което напират доста партии от страните членки, всичко ще зависи как Бг-то и Румънците ще се държат през първите години от изпитателният срок, защото по всяко време може да има удължения...
Европейската Конституция не е ратифицирана от всички членове на ЕС и следователно не е в сила .
http://en.wikipedia.org/wiki/European_constitution
Доколкото съм запознат обаче, рестриктивните периоди са залегнали в Договора за присъединяването на България към Европейския Съюз. Не е никак вероятно този договор да бъде променен на по-късен етап.