--== ПРЕБРОЯВАНЕ НА БУРГАЗЛИИТЕ ==--

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
mikemastercorp
Обратна връзка:

--== ПРЕБРОЯВАНЕ НА БУРГАЗЛИИТЕ ==--

Мнение от mikemastercorp »

Здравейте Градски :)

Просто ми стана интересно колко ли човека са по пътя на процедурата и колко вече са я минали / заминали. Ако някой има желание, може да се обяви.

Ние май май сме първите, само че ни смятайте като един, че жената е от Софиа (тя не е нашенка :)
Az znam che ti znaesh che az znam :)
dada

Мнение от dada »

I nie sme se zaputili natam -sled sedmica, naj-mnogo dve izpra6tame dokumentite do Viena!
mikemastercorp
Обратна връзка:

Ние сме двама + най-безценното богатство - дете - демек трима :)

А вие?
dada

Мнение от dada »

Trima, razbira se- mam, tatko i malkata Gabi na 4 godini
mikemastercorp
Обратна връзка:

Е супер, ще чакаме и другите да се престрашат. :)
mademoisella

Мнение от mademoisella »

Нека и аз се присъединя към скромната ви групичка, на 24.10 сме на преглед във Вита, с една дума живот и здраве другото лято сме в Монреал, с малката разлика, че ние сме две, мама и малката Плами на 6 г.
Успех
Il n'y a pire que l'eau qui dort
Dee

Мнение от Dee »

ima oshte hora tuk tam, no se kriqt :wink:
ne, sheguvam se, predpolagam horata nqmat vreme, az samata ne sym vilazala sigurno ot mesec.

nie sme dvama - az i syprug.
s vizi.
skoroshni rezervacii za kraq na mart 07.

d :D
mikemastercorp
Обратна връзка:

Mademoisella: Евала на такива майки, които не се боят от неизвестността и тръгват смело, че дори и да има кой да Ви посрещне, самото придвижване с дечица си е огромна "Имоция" и изживяване. Хайде още малко да съберем и да пуснем една статистика колко ценни и качествени хора изтърва града ни поради своето бездействие.

Успех на всички в начинанието и/или завършването на "мисията"
ninaLILA

Мнение от ninaLILA »

zdraveite,az ziveya po 6 meseca v burgas ot 17 godini nasam,rabotata mi go iziskva,moga li i az da se broya za burgazliika :lol: :beer:
nikito

Мнение от nikito »

ninaLILA написа:zdraveite,az ziveya po 6 meseca v burgas ot 17 godini nasam,rabotata mi go iziskva,moga li i az da se broya za burgazliika :lol: :beer:
ще те броим само ако си на Бургаска :beer: .
Dupik

Мнение от Dupik »

Здравейте на всички от форума и най-вече на градските:)
От 3-4 месеца най-подло и коварно четем и се ровим из този форум, но не сме добили кураж да се покажем. Е мислим,че вече е време да се преброим заедно с вас. Все още се чудим аджеба дали да почваме процедура за таз Канада, щото много объркани неша има във форума,но като цяло май все пак ще пробваме скоро. За малко по-културно представяне ето ни и нас - баща '75 набор,машинен инженер - ТУ Варна,ДВГ,5 години супер стаж по специалността;мама '78г.,ИУ Варна,Международен Туризъм,за съжаление без стаж;малката Юлия,2005г.,специалност бебе,стаж 1година и 2месеца:)
Поради солидния стаж мислим бащата(т.е. аз ) да е водещ кандидат. Работя в сервиз на френска марка коли и имам сертификат издаден от Франция за "Експерт техник",което се надявам поне малко да помогне.
Знаем много добре английския(жената е с английска гимназия, а аз съм от математическата),но с френския сме много зле.Скоро почваме да го учим. Значи най-общо това сме ние с общото и малко странно име Дупик. Малко е нагло,но ако може и да ни кажете мнение за това дали са ни добри данните за емиграция ще сме ви много благодарни,пък след още 2-3 месеца срам може и да се появим на някоя бургаска сбирка. Поздрави на всички, вече сме разкрити:)
Dupik

здравейте

Мнение от Dupik »

Здравейте на всички от форума и най-вече на градските:)
От 3-4 месеца най-подло и коварно четем и се ровим из този форум, но не сме добили кураж да се покажем. Е мислим,че вече е време да се преброим заедно с вас. Все още се чудим аджеба дали да почваме процедура за таз Канада, щото много объркани неша има във форума,но като цяло май все пак ще пробваме скоро. За малко по-културно представяне ето ни и нас - баща '75 набор,машинен инженер - ТУ Варна,ДВГ,5 години супер стаж по специалността;мама '78г.,ИУ Варна,Международен Туризъм,за съжаление без стаж;малката Юлия,2005г.,специалност бебе,стаж 1година и 2месеца:)
Поради солидния стаж мислим бащата(т.е. аз ) да е водещ кандидат. Работя в сервиз на френска марка коли и имам сертификат издаден от Франция за "Експерт техник",което се надявам поне малко да помогне.
Знаем много добре английския(жената е с английска гимназия, а аз съм от математическата),но с френския сме много зле.Скоро почваме да го учим. Значи най-общо това сме ние с общото и малко странно име Дупик. Малко е нагло,но ако може и да ни кажете мнение за това дали са ни добри данните за емиграция ще сме ви много благодарни,пък след още 2-3 месеца срам може и да се появим на някоя бургаска сбирка. Поздрави на всички, вече сме разкрити:)
Hristova

Burgas

Мнение от Hristova »

Привет, БУРГАЗЛИИ!

Още трима към бройката! Само че ние вече сме отвъд океана! Нашата процедура беше около 10 месеца, с допълнителни документи на финала, но всичко това вече е "спомен". :beer:

Успех на всички предприели тази крачка!

Ние
nobleman

Мнение от nobleman »

Hi! :D
Privet i ot nas! Ve4e po4ti 9 mesetza sme vav Vancouver i ne sajalqvame za izbora si.
Pojelavame na vsi4ki BURGAZLII leka protzedura, uspe6ni intervuta i ...
Haide nazdrave :beer: i ako ima meraklii za Vancouver... abe, koi kaza, 4e vse valqlo??? :lol:
mikemastercorp
Обратна връзка:

Хехе, почна да се пълни списъка. Ха да видим от 300.000 дали ще останат 100-тина.. :) Може да дадем инфо на статистиката да не си играят да преброяват :))

Утре ще изведем сумарно колко сме "будалите" за момента :)
Заключено