ZDR
Iskam da popitam kak to4no se wadi tazi refe-a(udost-e) ot bankata??
Za sumata, kredit li da teglq, za6toto ne se se6tam ot kade da namerq 10 000lw?????????????
Blagodarq
единият вариант е да изтеглиш кредит или да вземеш назаем,
а другият е да си направиш оценка на апартамент или друг имот, който имаш на твое или на ваше (партньор; съпруг) име
това са пари с които се предполага, че ще влезеш в канада..
иначе разгледай и таксите, не са 5 хил лева, но и те са големи
Ako vzema na zaem- kolko vreme trqbva da sa v bankata, za da mi izdadat dok-ta?
Stawa vapros za dok-te do Viena, a ina4e ako ne6tata se rzwiqt w dobra nasika 6te mu mislq posle
Stamenkova написа:Ako vzema na zaem- kolko vreme trqbva da sa v bankata, za da mi izdadat dok-ta?
Stawa vapros za dok-te do Viena, a ina4e ako ne6tata se rzwiqt w dobra nasika 6te mu mislq posle
Zdrasti Stamenkova, Shte ti kaja kak e pri nas. Nie obikolihme bankite, popitahme pri koia za kolko vreme, i za momenta nai-dobrite uslovia sa ot Emporiki Bank. Ne znam tam kydeto jiveete dali ima 100% klon, no predpolagam, che shte se nameri. Tam mi kazaha, che parite se vnasiat za 2-3 dena maksimum i posle se tegliat.
Mojesh da proverish i v Pireos, tam syshto beshe podobna situacia. Samo znam che v SG Express Bank iskat da stoiat ne po-malko ot 30 dena, i moje da ti napraviat problem kakto stana pri nas za pyrvata referencia.
Znam za raifaize , struva 10lv. na angliski direkno iska6 da e v $ i stava ot dnes za utre i tegli6 parite -2 dena. pri koeto gubi6 okolo 20-25 evro, ili gi ostavia6 na 7-dneven depozit i taksite sa 0lv. + ti davat nekva lihva 1-2lv. taka4e zaem ot priateli bez zna4enie v kakvo sa lv. evro,$ za 7 dena i tovae dok. ti se vrazva 8-9lv. + dve hodenia do bankata