Да има някой на интервю на 03.11.2006г. че малко взех да се спичам и ще ме хване някоя треска предизпитна.
В кой хотел отсядат кандидатите за интервю - само не ми казвайте в "Хилтън" че ще взема да отида
Айде и успех на всички кандидат канадци дано да се срещнем там и да си говорим колко ни е "мъчно" за майка България и ще казваме на хората като ни снимат за "Другата България" да стоят в БГ защото няма по хубаво място
Има естествено. Поне седем човека (двойки) освен теб ще има на този ден. Но може би не се обаждат за да "не ги чуе дявола".
А интервюиращите отсядат винаги в х-л "Радисън" - срещу сградата на Народното събрание.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Не е важно, че звучи тривиално, важно е да звучи убедително!!!
Всички ще се мотивираме горе-долу с една теза, но тях ги интересува да докажеш, че наистина вярваш в думите си. Е, поне така ми казват минали вече по този път.
Успех на всички и стискайте палци, че нашият ред е близо!
i az sam se spekla do nivo palen nihilizam ,ne znam zashto ...tolkova izpiti sam vzela ,tolkova trudni momenti sam ocelyala ,ama shubeto e golyam strah ,az sam na 17.10,stiskaite palci,ne sam si podgotvila oshte istoriya za kvebek ili motivacia,kade da cheta za kvebek i kakvo shte mi tryabva,tova koeto me e interesuvalo 100% ne mi e ot polza.uspeh na vsichki