Канада винаги е отворена за вас.......
Канада винаги е отворена за вас.......
Ето какво казва един бивш канадски политик:
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=161697
Док...............
Док...............
TROUBLEMAKER
-
- Обратна връзка:
По какъв повод сте в София?
- Тук съм по покана на българските ми партньори в канадската компания за дървени подови настилки "Старууд манюфекчъринг". Канадската компания се нуждае от добър дървен материал.
е те тва ме разби
да беше казал че е по повод бг златото дето го добиват и в Челопеч и имат намерение в Крумовград ама си имат проблеми с разрешителните щях да повервам ама тва направо ......
- Тук съм по покана на българските ми партньори в канадската компания за дървени подови настилки "Старууд манюфекчъринг". Канадската компания се нуждае от добър дървен материал.
е те тва ме разби
да беше казал че е по повод бг златото дето го добиват и в Челопеч и имат намерение в Крумовград ама си имат проблеми с разрешителните щях да повервам ама тва направо ......
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
Re: Канада винаги е отворена за вас.......
Ami towa dokazwa, 4e niakoi ot Kanadcite sa umni hora - otiwat tam, kadeto imat interes, koeto e sawsem normalno. I sa iskreni.Doktora написа:Ето какво казва един бивш канадски политик:
Док...............
Kade drugade po sweta ima ka4estwena darwesina, ako ne w BG ?

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
- Обратна връзка:
странно ми е Канада доколкото знам изобилства от дървесина и произвежда половината хартия в света и около третинка от дървесина в света а и тука е мн по лесно и респективно евтино добиването
да се внася дървесина от бг предвид и транспортните разходи........
освен ако не произвездат паркет и мебели и други за европа и без да достига до канада дървесината си остава в европа
да се внася дървесина от бг предвид и транспортните разходи........
освен ако не произвездат паркет и мебели и други за европа и без да достига до канада дървесината си остава в европа
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Ами едногодишните доходи от риболова в Канада могат да платят половината външен дълг на БГ. Пък и Канада е страната с най-много вода... и не бъркайте келявата българска цаца с шарана, моля...monny написа:човекът е бил министър на риболова, важен пост![]()
, свикнал е да лови шарани
![]()
![]()
През 1984 г. премиерът Джон Търнър го назначава на важния за Канада пост министър на риболова и океаните.
- Lub0
- Обратна връзка:
Проблемът е че в БГ-то се сече на поразия, основно от турски фирми, затова не е никак изненадващо, че и други фирми пристигат на "разграденият двор", не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...