1. Искам да попитам, проблем ли ще е ако имаме 2 банкови референции, едната на мое име-в евро, а другата на съпруга ми-в левове!?? И ако ни попитат защо имаме две отделни сметки, а не една обща..... -какво да отговорим ; При положение, че при DSC сме изпратили само една банкова референция.
2.Трябва ли да са преведени на френски от преведаческа фирма(+нотариална заверка) или да са си на анг.
Благодаря предварително!
kalia написа:1. Искам да попитам, проблем ли ще е ако имаме 2 банкови референции, едната на мое име-в евро, а другата на съпруга ми-в левове!?? И ако ни попитат защо имаме две отделни сметки, а не една обща..... -какво да отговорим ; При положение, че при DSC сме изпратили само една банкова референция.
2.Трябва ли да са преведени на френски от преведаческа фирма(+нотариална заверка) или да са си на анг.
Благодаря предварително!
ако нямате основателна причина да си държите парите разделени, по добре си ги съберете в сметката която сте посочили на DSC, така или иначе ще вадите актуална преди интервюто....ако не...ще пообяснявате малко може би на интервюто за съображенията си..не знам. А иначе се пращат както са си на английски няма проблеми и задължително в оригинал без нот. заверка
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
нямаме основателна причина да си държим парите разделени, просто тези пари не са наши, а са взети в заем, вкарваме в банката за 2-3 дни, изваждаме си банк. референция и след това ги връщаме на хората. А сметката ще е различна, защото от 05.06 в Бълг. се въведе IBAN -това е много основателна причина
kalia написа:нямаме основателна причина да си държим парите разделени, просто тези пари не са наши, а са взети в заем, вкарваме в банката за 2-3 дни, изваждаме си банк. референция и след това ги връщаме на хората. А сметката ще е различна, защото от 05.06 в Бълг. се въведе IBAN -това е много основателна причина
оставете си една сметка и оперирайте с нея, там си вкарвайте и изкарвайте колкото си искате и откогото искате, IBAN-a няма да се промени
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано