26 септтември Военен Клуб София

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

26 септтември Военен Клуб София

Мнение от estoyanova »

Здравейте!Има ли полза от срещите във военният клуб?Хубаво ли е да се отиде или вече всичко сме си дискутирали тук?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Полза има, дори и ако на всеки твой въпрос си намерила отговор във форума.
Най-малкото би могла да се убедиш, че отговорите са верни (или пък не са) като сама зададеш въпросите си на лектора.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
nikito

Мнение от nikito »

според има полза, защото там слушаш френски, който се говори малко или много от квебекчанин, макар че квебекския разговорен френски да е мнооого по-различен.
аз като отидох в Бургас слушах и разбирах много от нещата преди преводача да ги преведе.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

понякога и на интервюто питат дали си бил на такава информационна среща, кои е бил водещия, как изглежда, какво е била полезна за теб

мн от нещата ги знаеш - ще е само потвърждение но можеш да си зададеш въпрос и на място което е особено ценно и най добре ако го зададеш на френски защото на сесията на която бях аз имаше леки нюанси в превода и се разминаваха затова отговорите с въпроса :shock:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено