Kanadskia pasport
И защо да не се толерира, би ли обяснил.С какво тая тема е по-различна от някоия друга от типа "Как да вземем социал още от летището?".Аз лично мисля че е по-добре нелегално-излезли от Канада кандидати за паспорт отколкото стоящи в Canada социаладжии и тарикати в очакване на същото.Eagle написа:Аз пък се чудя, защо тази тема не се затрие от модераторите! Ако този начин на поведение и на мислене се толерира в този форум.....ще бъде мноооого жалко!!! Пламенеее. Ти харесваш ли тарикатчетата?
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно.

Ако не знаеш защо и не можеш да разбереш...трудно бих ти обяснил!bbb написа:И защо да не се толерира, би ли обяснил.С какво тая тема е по-различна от някоия друга от типа "Как да вземем социал още от летището?".Аз лично мисля че е по-добре нелегално-излезли от Канада кандидати за паспорт отколкото стоящи в Canada социаладжии и тарикати в очакване на същото.Eagle написа:Аз пък се чудя, защо тази тема не се затрие от модераторите! Ако този начин на поведение и на мислене се толерира в този форум.....ще бъде мноооого жалко!!! Пламенеее. Ти харесваш ли тарикатчетата?

Re: е бре!
Ne e taka, davat - poznavam takuv chovek...DonPatso написа:ако ще и 10 години да си живял в Канада седял ли си на социал през това време ще духаш супата за гражданство.

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
хаха, уплаши мечките, Дон Пацо
Как ли пък не, защото си бил на социал и няма да ти дадат гражданство, това беше вица на годината

Как ли пък не, защото си бил на социал и няма да ти дадат гражданство, това беше вица на годината

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Здравейте Polejan !
Най-добре е да се пие вода от извора :
http://www.ppt.gc.ca/
Там са описани четири категории хора:
1. Канадци живеещи в Канада;
2. Камадци живеещи в САЩ И Бермудите ( Не иде реч за Гибралтар)
3. Канадци живеещи в чужбина
4. Неканадци живеещи в Канада
приемам, че става въпрос за последната група където се включват много широк кръг от хора в изванредна ситуация ...
личния ми съвет е да си вземете адвокат.
Бъдете здрав !
Хм... Единствения начин , които на мен ми е известен, е като си нает от Канадска компания , която те командирова в Гибралтар и тогаз, хем си на Гибралтар, хем ти течат трите години ... извинете за отклонението от темата ... но някак ми допадна това с Гибралтар.
Най-добре е да се пие вода от извора :
http://www.ppt.gc.ca/
Там са описани четири категории хора:
1. Канадци живеещи в Канада;
2. Камадци живеещи в САЩ И Бермудите ( Не иде реч за Гибралтар)
3. Канадци живеещи в чужбина
4. Неканадци живеещи в Канада
приемам, че става въпрос за последната група където се включват много широк кръг от хора в изванредна ситуация ...
личния ми съвет е да си вземете адвокат.
Бъдете здрав !
Хм... Единствения начин , които на мен ми е известен, е като си нает от Канадска компания , която те командирова в Гибралтар и тогаз, хем си на Гибралтар, хем ти течат трите години ... извинете за отклонението от темата ... но някак ми допадна това с Гибралтар.
Хе хе, де да беше и вярно...DonPatso написа:ако ще и 10 години да си живял в Канада седял ли си на социал през това време ще духаш супата за гражданство.

Стойте далече от прожекторите.После ще е късно.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Аз пък си мислех че който седи 10 години на социал директно го вкарват в затвораDonPatso написа:ако ще и 10 години да си живял в Канада седял ли си на социал през това време ще духаш супата за гражданство.