Zdraweite,
moje i da wi se stori smeshno, no oshte ne sym si otgoworil ednoznachno na wyprosa kak da se obleka za interwiuto...? Predpolagam, che stila triabwa da e delowi, no ... dali da e strogo oficialen ili po - swoboden, wratowryzka i sako zadyljitelni li sa ili noje i bez tiah?? Molia niakoi koito weche e minal interwiuto da si dade mnenieto.
kak da se oblechem za interwiu
Ние си бяхме едва ли не в ежедневно облекло.
Аз със спортно яке, тениска и дънки.
Жена ми с пола, поло и кожено яке.
(Освен това валя такъв дъжд че влязохме мокри като кокошки!)
Бъдете себе си. Поне да се чувствате комфортно. И без това стреса е голям.
Ако по принцип си ходите със съка и костюми и са ви удобни бъдете с тях.
Но определено не по облеклото оценяват.
Аз със спортно яке, тениска и дънки.
Жена ми с пола, поло и кожено яке.
(Освен това валя такъв дъжд че влязохме мокри като кокошки!)
Бъдете себе си. Поне да се чувствате комфортно. И без това стреса е голям.
Ако по принцип си ходите със съка и костюми и са ви удобни бъдете с тях.
Но определено не по облеклото оценяват.

blagodaria za mnenieto!
Syglasen sym, che ne po oblekloto oceniawat, no....spored starata bylgarska esnafska pogoworka, po oblekloto posreshtat...ne gi znam kanadcite kakwi sa esnafi....oshte poweche, ako damata e wyzrastna, moje da ochakwa formalnostite okolo edno interwiu da bydat spazeni....
Syglasen sym, che ne po oblekloto oceniawat, no....spored starata bylgarska esnafska pogoworka, po oblekloto posreshtat...ne gi znam kanadcite kakwi sa esnafi....oshte poweche, ako damata e wyzrastna, moje da ochakwa formalnostite okolo edno interwiu da bydat spazeni....

vanio
Õóáàâî å íàèñòèíà äà ñòå â îáëåêëî,êîåòî äà âè å óäîáíî,íî äðåõèòå âè âñå ïàê òðÿáâà äà ïîêàçâàò,÷å ïðåäñòîÿùîòî èíòåðâþ å åäèí ìíîãî âàæåí ìîìåíò çà âàñ è äà íå äðàçíÿò ïðîâåæäàùèÿ èíòåðâþòî.Íå å äîáðå äà ñå ÿâÿâàòå ñ äðåõè,êîèòî äà ñà ïîä íèâîòî íà ïðîâåæäàùèÿ èíòåðâþòî èëè ïðåêàëåíî îôèöèàëíè è ïîìïîçíè â ñðàâíåíèå ñ íåãî.Ïîâå÷åòî èíòåðâþèðàùè ñà â îôèöèàëíè äåëîâè äðåõè è î÷àêâàò è êàíäèäàòèòå äà ñïàçâàò â äðåõèòå ñè äåëîâà îôèöèàëíîñò,ïîíåæå íèå ñå óáåäèõìå íà èíòåðâþòî,÷å êàêòî ïðîâåæäàùèÿ èíòåðâþòî,òàêà è ïðåâîäà÷êàòà êîÿòî ñè ãîâîðåøå ñ íåãî íà "òè" îáúðíàõà â íà÷àëîòî âíèìàíèå íà îáëåêëîòî è äúðæàíåòî íè è îò òàì òðúãíà îòíîøåíèåòî è ïîâåäåíèåòî èì êúì íàñ.À èíà÷å èíòåðâþèðàùèÿ áå ìúæ íà ñðåäíà âúçðàñò,íî ìó çàáðàâèõ èìåòî,êàòî áå îáëå÷åí ñ áåæîâ ïàíòàëîí è ðèçà â ñúùèÿ íþàíñ,áåç âðàòîâðúçêà è ðèçàòà áå ëåêî ðàçêîï÷àíà è íèå ÷àêàõìå òîé äà íè ïîêàíè êúäå òî÷íî äà ñåäíåì.Íî íàïðåæåíèåòî íàèñòèíà ñè îêàçâà âëèÿíèå è âñè÷êî ìèíà êàòî íà ôèëì,ñ óñìèâêè íàêðàÿ.Óñïåõ íà èíòåðâþòî !
- dart vador
Успех на интервюто
А облеклото ви е най-малкия проблем
Само ако ги видите тука как са облечени ще ви стане ясно че и по пижама да отидете ще им изглеждате официални
А облеклото ви е най-малкия проблем
Само ако ги видите тука как са облечени ще ви стане ясно че и по пижама да отидете ще им изглеждате официални

Последно промяна от trans на Пет Сеп 22, 2006 9:57 pm, променено общо 1 път.
Тъй като по принцип тук всички ходят небрежно затова им прави голямо впечатление когат някой се е облякъл с вкус и много се захласват.
Дрехите трябва да са преди всичко удобни, но и да са малко официални, за да се покаже, че срещата наистина е важна за вас.
Хубаво е двамата да сте в еднаква цветова гама. Вратовръзката е досадна, но е стилна.
Дрехите трябва да са преди всичко удобни, но и да са малко официални, за да се покаже, че срещата наистина е важна за вас.
Хубаво е двамата да сте в еднаква цветова гама. Вратовръзката е досадна, но е стилна.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче