Продадохме апартамента - няма връщане НАЗАД!!!
!
Mmmmdam RODINATA e samo edna! Drug e vyprosa kakvo ni dava tya...Кума Лиса написа:Браво,радвам се за вас,но не знам как да го изтълкувам това "КАНАДА, ОБИЧАМ ТЕ МОЯ НОВА РАДИНО!"
Вярвам ти JOY, вярвам ти! Благодаря ти за подкрепата! Благодаря и на всички други, които с думите си ми помогнаха да "преглътна" гореописания факт. Е, рядко "увисвам нос" и обикновенно бързо ми минава. Тъй че по ваш съвет вдигам главата горе и продължавам смело напред! Още веднъж: БЛАГОДАРЯ!!!JOY написа: .....Не се настройвай,че тук няма да постигнете това,което сте имали в България!В материално отношение ще имате много повече!И то,не след много дълго,повярвай! Горе главата!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Продадохме апартамента - няма връщане НАЗАД!!!
Ех., батка... добре си решил но нямаше ли някакво компромисно решение. Например само да го ипотекираш, пък ако заема не стига да добавиш и от роднини, приятели или вещи, отлагане на заминаването с цел спестяване на нещо повече и т.н. Но ти най добре си знаешmika написа:Продадохме си апартамента!Няма връщане назад!
..... някак си боли...
....!
Нека се радваме на настоящето!
.......
![]()
![]()

Браво, много добре сте направили!!! И ние с жената смятаме така да направим. Я кажете колко го купихте и за колко го продадохте. Ние купихме нашия за 14 хил. US$ сега ни дават 28 хил. EURO. Колко е сега курса ЕВРО/КАН$ ??? Направо им се чудя на тия хора как могат да се изтръшкат толкова много за една сдухана панелка дето зимата немога да се спра на 300 лв. ток а лятото жива пещ, а квартала от 10 години само едно барче построиха и една детска площадка дето изтрая точно два дена преди да я ограбят дошушка. Мъка не мъка продаваме. Вземай те парите и бягайте и изобщо не съжалявайте ако ви налегне много голяма мъка
докато ви мине.

Razbiram ,che imotite v golemite gradove dosta sa skochili ot dve godini nasam ,a kak stoi vaprosa s pomalkite po chernomorieto ,naprimer Primorsko,Sozopol,che ima i hora kato men deto si mislyat da patuvat v obratna posoka.Kakva e tendenciyata ,primerno sled oshte 2g. po skapi li ste stanat ili v momenta sa si stignali varha,demek sega li da kupuvam ili da izchakam 2g. kogato realno ste polzvam imota.
- miloto
- Обратна връзка:
bate, Sasho71 e prav. Tcenite se povishavat. Az sam bila 2 god broker i znam mnogo dobre za kakvo stava vapros. Nai-veche po chernomorieto, sega se stroiat novi kompleksi, na dosta visko tceni. Az min, liato imah klient, samoia stroitel, koito iskashe da prodava kashtichki i malko apartamenti blizo do Nesebar. Tcenite biaha kam 350Euro/m2, koeto za Chernomorieto e dosta visoka tcena.
I v Sofia tcenite drastichno skochiha, apartament v centara, staro stroitelstvo za osnoven remont veche varira m/u 40 000Euro i 60 000Euro. Koeto e palna ludnitca.
No vij balgarskite saitove za nedvijimi imoti.
I v Sofia tcenite drastichno skochiha, apartament v centara, staro stroitelstvo za osnoven remont veche varira m/u 40 000Euro i 60 000Euro. Koeto e palna ludnitca.
No vij balgarskite saitove za nedvijimi imoti.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
за имотите в БГ
Бате, ако можеш сега купувай защото после ( след 2-3 години) няма да могат да се пипат имотите. Тук във Варна вече направо са полудели
. Идват да купуват и много чужденци - Англичани,германци. Нашия съвет е ако имаш парички поне си купи място, пък после когато искаш строй. мястото не иска ни хляб ни вода.

Miloto da ne e toya stroitelya deto e idval pri vas da mu prodavate kashtichki i apartamenti www.nvcapitalground.com
Явно някои хора не знаят как се пише "Родино", да вземат един лист и да напишат 100 пъти тази думичка, за да не правят такива грешкиКума Лиса написа:Браво,радвам се за вас,но не знам как да го изтълкувам това "КАНАДА, ОБИЧАМ ТЕ МОЯ НОВА РАДИНО!"

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: за имотите в БГ
В Банско земята се продава вече за 60 евро на квадратен метър, а една фирма строи апартаменти и ги продава на зелено за 100 000 евро, и всичко е изкупено отдавнаVesi написа:Бате, ако можеш сега купувай защото после ( след 2-3 години) няма да могат да се пипат имотите. Тук във Варна вече направо са полудели. Идват да купуват и много чужденци - Англичани,германци. Нашия съвет е ако имаш парички поне си купи място, пък после когато искаш строй. мястото не иска ни хляб ни вода.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп