Ето че и нашите паспорти, придружени с така жадуваните визи в тях днес са вече в ръцете ни! Летим на 07.10 с чехите и се надяваме мечтите ни тепърва да се сбъдват . Успех на всички вас и благодарим за всичко дотук, за съветите и помощта и знам, че тепърва ще разчитаме на нея, защото без този форум и без Вас нещата нямаше да са същите.
Наздраве и нека всичко хубаво непреживяно тепърва да очаква всички нас, които сме решили да променяме съдбата си!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Много е готино като прочета че някой е получил виза и е преминал достойно през цялата процедура!!!
Много голям кураж ми дава това и нека Бог да е с вас и цялото щастие на света да се изсипи върху ви!!!
Много усмивки и по-малко разочарования от тук нататък!
Късмет и мнооого здраве
Пишете и от там!Не забравяйте, че се нуждаем от вас!
Благодарим Ви, за топлите и мили думи и поздравления вдъхващи кураж. Естествено, че ще продължаваме да пишем - нищо освен местожителството ни няма да се промени !
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВАС ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ДО СКОРО и както каза преди 3 години един мой много близък приятел, който тогава заминаваше за Канада, а аз още не знаех, че ще го последвам: "Добрите хора ще се срещнем в Канада" - така че, ще се срещнем там !
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!