Има ли орг. за защита на клиента в Монтреал?
Има ли орг. за защита на клиента в Монтреал?
Знае ли някой дали в Монтреал има някаква организация от рода на нашата "Защита на потребителя или на клиента", където мога да пусна жалба от обслужването на магазин "ML"? И ако има такава къде се намира? Благодаря предварително. Всъщност те все още не могат да ме обслужат, въпреки, че съм платила в брой.
-
Re: Има ли орг. за защита на клиента в Монтреал?
Imal sam takiva panairi s tia...tolkova nagli moshenici i v BG ne sam zasical...V ML vinagi plastai s VISA.Bubi написа:Знае ли някой дали в Монтреал има някаква организация от рода на нашата "Защита на потребителя или на клиента", където мога да пусна жалба от обслужването на магазин "ML"? И ако има такава къде се намира? Благодаря предварително. Всъщност те все още не могат да ме обслужат, въпреки, че съм платила в брой.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Защо ?mstoimenov написа:Imal sam takiva panairi s tia...tolkova nagli moshenici i v BG ne sam zasical...V ML vinagi plastai s VISA.Bubi написа:Знае ли някой дали в Монтреал има някаква организация от рода на нашата "Защита на потребителя или на клиента", където мога да пусна жалба от обслужването на магазин "ML"? И ако има такава къде се намира? Благодаря предварително. Всъщност те все още не могат да ме обслужат, въпреки, че съм платила в брой.
z
A dali ima faida ot oplakvania v tazi organizacia, 4e i nie ne6to se oparihme, ama sas BRICK-mo6ennici ...
Re: z
Какъв ви беше проблемът с тях?holy написа:A dali ima faida ot oplakvania v tazi organizacia, 4e i nie ne6to se oparihme, ama sas BRICK-mo6ennici ...
Аз не нещо хич не им харесвам магазините.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Opla4i se na prezidenta im, onzi, deto se snima w reklamite im po TV.Bubi написа:Знае ли някой дали в Монтреал има някаква организация от рода на нашата "Защита на потребителя или на клиента", където мога да пусна жалба от обслужването на магазин "ML"? И ако има такава къде се намира? Благодаря предварително. Всъщност те все още не могат да ме обслужат, въпреки, че съм платила в брой.
prabwaj na info@electroml.com ili 18776453335
powe4e info na http://www.electroml.com/
Po moje da pomogne ot OPC, kato im znam srokowete na reakcia
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
Prodavat bez da imat daje na sklad. Davat data na dostavka. Cakane cial den. Obajdane okazva se ce stokata oste ia niama. Nikoi nisto ne ti kazva. Gubish si denia da cakash. Davat mi 50 CAN giftcard za sorry. Nova data novo cakane cial den. Tozi put se opita da me ubedi ce sam oburkal deniafilipne написа:Защо ?mstoimenov написа:Imal sam takiva panairi s tia...tolkova nagli moshenici i v BG ne sam zasical...V ML vinagi plastai s VISA.Bubi написа:Знае ли някой дали в Монтреал има някаква организация от рода на нашата "Защита на потребителя или на клиента", където мога да пусна жалба от обслужването на магазин "ML"? И ако има такава къде се намира? Благодаря предварително. Всъщност те все още не могат да ме обслужат, въпреки, че съм платила в брой.

Telefon do OCP zavejdane na dossier. Obajdane v otdel Visa na RBC i cancelirane na transfera. Obajdane na onia deto izliza s rezackata na raklamite i annonce ce imame nonmer v OCP. Niama reakcia. Den po kasno obajdane ot magazina da otidem da ni vurnat partie. Visa si beshe svarshila vece rabotata

Kraen rezultata: 2 dena zagubeno vreme i nervi i 50CAN freegiftcard
Izvod: Mebeli kupuvam ot edno malko magazince v Chambly. Porucvash po katalog. Ima absolutno vsicko ot Canadski firmi. Po etvino e zastoto ne plastat naem, niamat nujda ot sklad. Stokata moje predi tova da se vidi v Brick itn.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Би ли дал адреса на това магазинче ?
Мерси !
Мерси !
На нас също ни продадоха пералня, която я нямат на склад. Освен това ни донесоха друг вид пералня и дефектен хладилник. Отиваме в магазина, говорим с някакъв там, той вика - ще оправим работата, след три дни чакайте друг ливрезон. Пак чакане цял ден в къщи, идва ливрезона, носи пак дефектен хладилник, а пералня въобще няма. Пак отиваме в магазина искаме си парите, казват - не може. някакъв ни вика "Аз съм патрон и сега няма да говоря с вас. обадете се утре в 11,00 часа и седна да гледа телевизия. Един скандал порядъчен, на оня въобще не му пука. На другия ден обаче се обажда моята преподавателка от КОФИ. Естествено след цял ден търсене по телефона и откази на патрона да говори по телефона, караници и заплахи, че ще закараме телевизията и ще се оплачем еди-къде си след два дни дойде трети ливрезон и ми донесе другия вид пералня и хладилника, който пак имаше леко чукнато. Оня вика - дай ще го сменяме. Но на нас ни писна вече и си прибрахме всичко.
-
Мисля че да не се държат неща на склад е стандартна практика.
Ние също имахме проблеми с перални/ сушилни/ пиедестали от Сиърс. Съпругата ми ги сменя 4 пъти докато получим работещи и в добър вид. След втората провалена доставка ги караха само вечер (след 5 и безплатно) и накрая ни дадоха и 25% оф.
В един момент бях готов да започна да пера на ръка!
Истината е: търпение и непрекъснати скандали. Тук поне може да се преборите за компенсация!
Ние също имахме проблеми с перални/ сушилни/ пиедестали от Сиърс. Съпругата ми ги сменя 4 пъти докато получим работещи и в добър вид. След втората провалена доставка ги караха само вечер (след 5 и безплатно) и накрая ни дадоха и 25% оф.
В един момент бях готов да започна да пера на ръка!
Истината е: търпение и непрекъснати скандали. Тук поне може да се преборите за компенсация!
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Ей така само да спомена. Аз преди да си купя бялата техника поразпитах и ми препоръчаха Corbeil . Аз остнах доволна от тях , доставката им е безплатна, доставят в събота , носили са ми това което съм си поръчала.....
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
-