Vapros? za novite elektronni formuliari

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
doko

Vapros? za novite elektronni formuliari

Мнение от doko »

MOLIA mili xora da pomognete na vsi4ki nugdaehti se, ot inf. Sled kato se printirat 2ri[toest 1 po noviat metod ] dokomenti i se saberat i popalniat vsi4ki nugni danni i se prevedat i sumite i se izprati do Viena , KOGA SE SLAGA INDENTIFIKACIONEN nomer . Zahtoto miastoto na dokomentite iztegleni ot internet niamat nikakav nomer .Ili sled kato polu4at vav Viena dokomentite tam im slagat nomer i te ovedomiavat po imeila ili po drug na4in ? BLAGODARIA na vsi4ki za info.
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми ние сме по стариа вариянт. Но мисля че ще имаш номер чак когато ти отговорят за първи път. Тогава би трябвало да получиш известие че ти е отворено досие. Ще има номер ...... който че бъде и на поканата за интервю.
Ама не е зле и други да се изкажат, защото при нас е и малко по-различно та да не станат обърквания.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Polu4ava se pismo v koeto se potvurjdava polu4avaneto na formuliarite. Tova obiknoveno stava v ramkite na 3 meseca. V tova pismo vi obiasniavat 4e sa vi polu4ili dokumentite i ste vpisani v lista za 4akane na intervu, kato poniakoga opredeliat sroka, poniakoga ne. Nа самото писмо отгоре има бар код, с вашия номер на файл.
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
doko

Мнение от doko »

BLAGODARIA NA VSI4KI no ako se zabaviat da gi pretesniavam li
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Moje da im pusne6 u4tivo pismo sled 3tia mesec, v koeto kazva6, 4e na edi koia si data si predal dosieto si, a vse o6te niama6 potvrujdenie za polu4avaneto i bi jelal da polu4i6 informacia otnosno molbata si za perm.residence. Ne e jelatelno 4esto da gi pritesniava6, 6toto efekta moje da e obraten. Po- dobre e da gi komunikira6 po fax, ot kolkoto po mail.
Pusni si purvo formite, a posle mu misli :wink:
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

doko написа:BLAGODARIA NA VSI4KI no ako se zabaviat da gi pretesniavam li
Ти кога ги изпрати?
doko

Мнение от doko »

Vsi4ki dokomenti sam gi sabral , samo4e 4akam da nameria niakoi priatel da mi dade niakakav adres i telefon da vpi6a v dokomentite 4e nali iskat i takova ne6to . Ako ima niakoi da pomogne da otgovori tuk az 6te si npi6a emeila sled tova da mi gi izprati Doko

dano vsi4ko e OK
Заключено