Искам да попитам дали има нещо по особено при изпращане по факс на потвърждението за интервю до Виена и дали те пращат някакво потвърждение от там че са получили нашето потвърждение.
п.с. Леле колко "потвърждения" станаха....!
не само се подписваш на поканата и декларацията и ги пращаш- ако ти е по-спокойно можеш да звъннеш да ги питаш дали са получени.
това е номера:00431531383448 или 00431531383005
Успех
Здравейте!
Моля за помощ!
Bily T, пишеш "само се подписваш на поканата и декларацията и ги пращаш", това и за двете декларации ли се отнася? Имам: "Declaration d'un candidat exercant une profession regie par un ordre profesionnel" и "Declaration d'autonomie financiere"!
Sorry за глупавия въпрос, но се притеснявам да не оплескам нещо!
Тук става въпрос за това как се потвърждава датата на интервюто. Т.е. какво трябва да се направи като се получи писмо с покана - вътре е обяснено какво искат.
Опа, сори, сега схванах какво пишеш.. Пращаш им само това, което ти искат в писмото, мисля че беше една бланка, на която им пишеш днешна дата и се подписваш и това е.
Мдаа, подписваш си приложението "Потвърждение за получена покана за интервю", пишеш си дата и ..по кабела - по факса де! Ама нищо друго, а за шеметите като мене- може след това и с писмо да го пратите. Потвърждението за получаване по факса е разпечатката от апарата с резултат ОК. Остава да се надяваш да не си сбъркал номера :idea:
Робин, то тогава , си е за тогава - хората искат да видят , че и сега имаш пари за харчене.Ама и аз трябва тия дни да си изясня някои въпроси де А по въпроса на Огънче - доколкото знам,декларация за фин. независимост пращат за всеки кандидат - основния и придружаващия.