От къде се получава допълнителен сертификат за селекция
-
От къде се получава допълнителен сертификат за селекция
На интервюто ни даоха сертификати за мен и съпругата ми. Няколко месеца по късно на бял свят дойде дъщеричката ни.Съответно започнахме процедура за нейното добавяне към нашето досие първо във Виена а по-късно и Букорещ.Пратихме запитване и до Виена и Букорещ какво е необходимо за случая и съответно получихме списък с документи и такси за Виена и Букорещ.Във втория фигурира "сертификат за селекция за бебето" който трябвало да да придобием /или получим/ но от къде и как никой не разясни. На всичко отгоре имаме едномесечен срок за всичко.
- Bily T
Здрасти Иване,
аз бях в същото положение. След като имаш инфо какви документи да изпратиш в общи линии това е изпращаш ги до Виена, плащаш 150 долара по сметката на Виена и оттам ти пращат сертификата за бебето по пощата на адреса който си посочил и продължаваш процедурата с букурещ.
вариант 2- отиваш до Виена и си го взимаш лично от посолството на квебек аз така направих щото се загуби оргинала по пощата а имаш право само на един дубликат.
Успех
аз бях в същото положение. След като имаш инфо какви документи да изпратиш в общи линии това е изпращаш ги до Виена, плащаш 150 долара по сметката на Виена и оттам ти пращат сертификата за бебето по пощата на адреса който си посочил и продължаваш процедурата с букурещ.
вариант 2- отиваш до Виена и си го взимаш лично от посолството на квебек аз така направих щото се загуби оргинала по пощата а имаш право само на един дубликат.
Успех
NO PAIN NO GAIN