Obratno v Bg

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Molson

Мнение от Molson »

abe poli
ami ti si bila goliama sladurana be-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e...................... :D
palavec

Re: Прекалявате с тези обиди

Мнение от palavec »

Ne vsichko kitaisko e bokluk i ne vsichko amerikansko e
super, ama nali vie v BG oshte iadete domatite s kolcite ...:-P

Znachi se podrazni che standarta i bil visok na meceto - che e
po-visok ot BG e nesamneno, ama dali e visok naistina e drug
vapros.. Nedei taka - shte hranesh nekoia iazva ot zavist.. pak
i Canada ne e tolkova za zavijdane v momenta..
bety

Мнение от bety »

ciao, ot 2 god. sam v italia. daite mi savet kak da doida i da ia vidia tazi canada! problemat mi e, che angliiskia mi e bad.
ima li koi da se griji za tazi italianka - gotova sam da rabotia za neia i da ì churulikam na rodnia ì ezik.....
i vse pak - kakvi sa variantite za goreopisanoto?

ciAO
bety

Мнение от bety »

svarzvam poslanieto si s frazata na MechoPuh

'A tuka v kashtata niamam daje i alarma (za kakvo e sasedkata- italianka na 85...'

ciao otnovo
rath

Мнение от rath »

ssttoo написа:Разбира се, че има. Че кой не си мисли.
.
Ima mnogo koito ne misliat vobste tazi glupost, ustroili sa si jivota i si svirkat
koito go marzi i si e mislil che tuka parite sa po darvetata, da spre da hlenchi, ami da se stiaga i da raboti, stiga marzel
rath

Мнение от rath »

bety написа:ciao, ot 2 god. sam v italia. daite mi savet kak da doida i da ia vidia tazi canada! problemat mi e, che angliiskia mi e bad.
ima li koi da se griji za tazi italianka - gotova sam da rabotia za neia i da м churulikam na rodnia м ezik.....
i vse pak - kakvi sa variantite za goreopisanoto?

ciAO
iavno i italianskia ne ti e dobar
stom si 2 godini v italia, znachi niamash problem da ti dadat viza, pone na legalnite davat vizi bez nikakvi trudnosti, nelegalnite - obratno v Bulgaria
GoodLooking

Мнение от GoodLooking »

Драги sick and distroy ,
Искам да ти разкажа една приказка,в нея ти ще намериш отговора за Вас.

"В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат.
Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф.
Попита студентите дали съдът е пълен.
Те отговориха утвърдително. После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда,
разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф.
И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително.
Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко.
Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да".
Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда,
което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха.

Та ,накратко този съд представлява вашият живот..
Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви,
здравето ви, децата ви, приятелите ви,желанията ви,чувствата страстите, предпочитанията ви - все неща,
които, ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен.
Не губете себе си!!
Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви,Канада. Пясъкът е всичко останало - малките неща.
И продължи: "Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф.
Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии,
никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас..
Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви.
Играйте с децата си. Излезте с партньора си навън, на вечеря.Ако не сте щастливи ,напуснете дори и Канада.
Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите. Погрижете се най-напред за топките за голф,
за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си.
Останалото е само пясък.
А за бирата :beer: -Винаги ще намерите място за 2 бири,независимо колко е пълен живота ви.
Абстрахирайте се от мненията ,вземете сами решението.-ако не сте щастливи там,върнете се и започнете наново-Дано да откриете щастието.
Късмет и усмихвайте се.
Направете ,това което казва сърцето ви.
nqkoi`si

letter

Мнение от nqkoi`si »

oleee hora vii naprao sa gavrite ve se pak ste do6li da spodelqte mneniq a ne da sa gavrite to naprao ti pisne eno i sy6to pak i toq Lub0 postoqnno povtarq za toz gevrek kat razvalen gramofon nqkoi nqma li sa seti da mu smeni plo4ata plZ
Botzo

Re: letter

Мнение от Botzo »

nqkoi`si написа:oleee hora vii naprao sa gavrite ve se pak ste do6li da spodelqte mneniq a ne da sa gavrite to naprao ti pisne eno i sy6to pak i toq Lub0 postoqnno povtarq za toz gevrek kat razvalen gramofon nqkoi nqma li sa seti da mu smeni plo4ata plZ
nqkoi`si,
ти пресно регистриран, много компетентно се включваш с първия ти пшостинг.
Как стават тия работи се питам аз ......
nqkoi`si

none

Мнение от nqkoi`si »

axaxxa ami ei tyi zabraneno li e ne moga li da pi6a ??
Botzo

Re: none

Мнение от Botzo »

nqkoi`si написа:axaxxa ami ei tyi zabraneno li e ne moga li da pi6a ??
Ми не е забранено и именно от същото право се възползвам и аз задавайки въпроса.
bateto

Мнение от bateto »

Botzo ,ti pak kvo se draznish,ne sam presno registriran ,prosto si smenih nika da imam i az dva kato teb.
Аватар
valich

Мнение от valich »

Hey, GoodLooking tova koeto si postnal mnogo mi haresa, zvuchi tolkova logichno, a sushtevremenno e dulboko i istinsko!!!

Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

a dali chovek e shastliv ili ne, ne zavisi ot tova kude se namira canada,bg ili drugo miasto. po-vajno e tova koeto e vutre v surceto. i dali postiga mechtite si ili ...

za da se postigne tova triabva borba,niama lesno shtastie v jivota!
GoodLooking

Мнение от GoodLooking »

zdravei valich,
Radvam se che ti e haresalo..malko hora se zamisliat v/y tova i v/y stoinostnite neshta v jivota..Istinsko e i mislia che triabva da obryshtame podobavashto vnimanie na topkite za golf. :)
I sam jena..)))))))))))
Заключено