Takova pismo za "infrengement: i az poluchih, no ot Telus za filma Last Summer, koito svalh mislja ot DC++....vsashtnost mai imashe i vtoro i treto pismo,no e sam obarnala vnimanie za njakavi posledstvia....
I s e-mule to stavat zasechki.I az poluchih ot moiat provaider pisamce.Samo che te edva li zasichat uplouda,a direktno vijdat kakvo ste shervali,zashtoto ne men mi pisaha che nezakonno shervam softuer koito e sobstvenost na edi si kois i.A otnostno filtriraneto...ima go.Sega si igraem na kotka i mishka i si smeniame portovete. V nachaloto DC++ varveshe perfektno,no sled tova moje bi trafika gi e iadosal i me reznaha,no ot skoro pak neshto se opitva da trugne.Znam li moje da sum gi izlugal(edva li).
POSTREACT(ions) SUMMARY
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
1. С Биткомет не сваля ли никой?
2. Има много програмки за сменяне на IP - iphider, hidemyip и т.н. те всъщност променят proxy-то. Ако си пуснеш програмката, тя ти направи прохи от Доминиканската република, Китай и т.н. и започнеш да дърпаш/ъплоуваш? Някой пробвал ли е?
1. Торент клиента няма значение
2. Ако доставчика реши да ти филтрира трафика, няма смисъл от проксита , нали пак през него минаваш, освен туй те се интересуват повече от разни ценители с по 100-200 GB трафик
POSTREACT(ions) SUMMARY
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
e аз стигнал трафик 80 гб един месец и веднага получих любезно писмо от Рожърс да се "стегна" щото това бил нормален трафик за една година , не за един месец ама аз какво да направя като гледам няколко предавания на Нетерра дето са по 500к/сек и ето ти готово, трафика отече