пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Кума Лиса написа:Meчо Пух,някой да ти е искал мнението? :shock: :shock: :shock:

Как се казва Мечо Пух на различните езици

Ирландия - Мечо О'Пух
Шотландия - Мечо МакПух
Англия - Мечо Пуух
Дания - Мечо Пухсен
Швеция - Мечо Пухсон
Норвегия - Мечо Пухяер
Русия - Мечо Пухин
Грузия - Мечо Пухадзе
Армения - Мечо Пуханян
Китай - Ме Чон Жи Пух
Япония - Мечо Пухетоши
Италия - Мечо дел Пухини
Испания - дон Мечо-Мария Пухалес
Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо
Германия - Хер Мечо фон Пухен Франция - Мечоас дьо Пухле
Македония - Мешо Пухински
Румъния - Мечу Пухаческо
Сърбия - Мачо Пухович

България - Мечо Пухов - Пухистия
България (диалект) бай Мечо Пухаджията
Турски - Ефенди Меч Осман Пухан
Арабски - бин Мечо ибан Пухаден
Циганкси - Мачо гиби Пухата
Албански - Мечуу Пухуувия
Гърци - Мечос Похотакис
Мексико - Мечос дес Пухос
Канада - Дуд Мечоуу Пуух

:shock: :roll:
Liske, kakvo piesh skapa :P . taka ne se biah smial ot predishnia posting na Goi...mnogo si sladka, taka da znaesh...lichi si che sam ti simpatichen, no tova niama da me omilostivi. Temata si e tema i triabva da ia sledvame...
Mainen Kumen Lisen...kak e Mechen Puhen na Quebecois...ili neznaesh...az shte ti kaja kak e Kumen Lisen...
Kumois De Lissuer...a kak e BC neznam...moje ti da dopalnish.
Ei hora, tova mi e lubimata tema...Mnogo ste sladki...osobeno tia ot selo deto vikat za provintsialni otborcheta...napravo mi ide da vi shtipna po buzkite...na batko naivnichetata. TsSKA i Montréal Canadians sa edinstvenite gotini otbori. Ombi, padnahme zashtoto tapanarite menageri si misliat che Jose Théodore e dostatachen i niama nujda ot zashtita.. :evil:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Canuck написа:Ey, s teya prevodi na imeto na Mecho Puh mnogo me razsmya, Kuma Liske! :lol: Chakay az da se zayam s tebe ida ti preveda i az imeto da vidish hubavo li e da ti prevejdat imeto :P

Niderlandiya: Kuma van Lisken
Irlandiya: Kuma O'Lis
Shotlandiya: Kuma MakLis
Islandia: Kuma Lisadotir
Finlandiya: Kuma Liskanen
Ukrayna: Kuma Lisenko
Belarus: Kuma Lisachuk
Gruziya: Kuma Lisashvili
Armeniya: Kuma Lisanyan
Vietnam: Ku Ma Li Sa
Yaponiya: Kuma Lisashita
Italia: Kuma Lissini
Ispaniya: dona Kuma las Lisas
Portugaliya: Kuma da Hitrushka Golemario Lisha
Germaniya: Kuma von Lisken
Makedoniya: Kuma Liskovska
Rumania: Kuma Lischesku
Srbia: Kuma Liskovich
bg: Kuma Liskova
Chehiya: Kumichka Liskova
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Canuk,не мисля,че трябва да се месиш в животински разговори,но явно такава ти е природата- на всяка манджа мерудия :shock:
Ти просто не можеш да заспиш ако не вземеш отношение във всяка една тема,нали? :D Направо ми е писнало да ти чета съветите,спри се малко бе човек :roll:

:shock: 8) :lol: :D :wink:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Пухистия /Мечо Пух/, много си ми симпатичен и на мен,но това не ми пречи да ти кажа,че си една тромава мечка със назадничави разбирания за живота.Гледай малко по-бохемски на нещата и не се надувай много,че си в Канада,защото ще се намери кой да ти боцне балончето с карфичка :shock: :wink:

ПП. А Пламен да си гледа работата :shock: :D
Гост

Мнение от Гост »

Кума Лиса написа:Пухистия /Мечо Пух/, много си ми симпатичен и на мен,но това не ми пречи да ти кажа,че си една тромава мечка със назадничави разбирания за живота.Гледай малко по-бохемски на нещата и не се надувай много,че си в Канада,защото ще се намери кой да ти боцне балончето с карфичка :shock: :wink:

ПП. А Пламен да си гледа работата :shock: :D
ХАЙДЕ, НАШ' ТЕ ! Долу ЦеСеКаТо !!!!

Ама, Лиске, Мечо Пух е от нашите - ти не видя ли, той е модератор - ще вземе да те изтрие, трай ! :P
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

А пък Гонзо на тревата (може по-старите да заместят Гонзо с Гибона)
прави с... на съдията,
втора дузпа да даде,
от позора да ги отърве...
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ombudsman,знам аз,мечока е пичага голям,ама нали трябва да се дърляме тука :roll:

Само Уевски,копеуе :wink:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Пак не сте разбрали! (Аман от неразбрани и неразумни!)

Има само един отбор в БГ и това е "Сливнишки герой"! Не мога да съм съвсем сигурен, но любимия отбор май имаше веднъж кратка, но блестяща кариера във "В" група.

Ама какво да ви разправям като не разбирате от футбол, политика или жени?
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

ei,ssttoo,shte stamen na kyldo,nali ti kazah-samo levski,kakvo prodyljavash da uporstvash,aman ot razbirateli v tozi forum,pisna mi[/b]
Plamen

Мнение от Plamen »

Кума Лиса написа:ПП. А Пламен да си гледа работата :shock: :D
Гадно долна лисица...ей сега като взема да разкажа на всички коя си ще видиш ти...компрпомати тръгнала да ми раздава...аматьорка :P
Ти какво тръгна д араздаваш имена...а мене как ще ме кръстиш, а...или не ти стиска да ти резна достъпа... :wink:
Абе Добре че дме аз мечо и Пани да ви отворим очите за свестни отбори. Я кот толкова разбирате от футбол всичките ми кажете кой отбор /освен ЦСКА/ е направил нещо свястно за българския футбол...неможете, щото не само Ицето, но и другите се предимно наши момчета...а вие сте досадни и нищо не разбирате от футбол...жал ми е за вас :twisted:
Botzo

Мнение от Botzo »

Вижте какво ...... никой нищто не енаправил повече от Ананиев. А той е от "СЛАВИЯ" - София .......... ОК?
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Пламене,ти нали нямаше да пишеш вече тука?До кога бе момче?
От днес нататък с теб не разговарям.ОК?И не си прави труда да ми отговаряш :shock:
:roll:
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ombudsman написа:Леле, каква излагация !! Какви Монреал Канейдиънс - преди няколко дена паднаха като смешници от Торонто Мейпъллифс !
Омби ами те Торонто са най-яките на изток и да ти кажа ако си гледала мача евдва ли ще кажеш същото, започнаха мача като шампиони ама са много несериозни (нещо като Бг манталитет) и вчера също направиха разбиващ мач. Ама като не ме разбираш не се обаждай да не ти разплета килимчето, гоблена или каквото и да е там на аватара ти от близко-източна символика да не споменавам от какъв харакер.
Гост

Мнение от Гост »

Ужас, shnorhela, не съм предполагала колко си зле !! :shock: Заради някакви си тъпи хокеисти се каниш да ми разплетеш "килимчето" или "гобленчето" с "близко-източна символика". Абе ти изобщо бил ли си в България или си роден с шапка на Монреал Канейдиънс. :oops: :oops: :oops: Да те светна, скъпи, това е от празнична сватбена носия БРОДЕРИЯ на риза, която има повече от символично значение. В нея е закодирана философията на българската култура, която е въплатена в така нареченото "световно" или "космическо дърво". Няма да ти я разяснявам, защото едва ли ще я разбереш - само шайби в главата ти има !!! :idea: И е избродирана преди бабите и дядовците на първите Монреал Канейдиънс да са се появили на белия свят. Между другото въпросния модел на бродерия има инвентарен номер в Musée des beaux-arts de Montréal.

А тъпи хокейни мачове ще започна да гледам, когато престане да пише във форума и последния му участник. :beer:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Aнаниев-Бананиев, ЦеСеКА-мусака...

А па тиа тъпи левскари така ми писнаха! Хора, опомнете се, намирате се в Канада (страната на компромиса и толерантността), стига сте викали "Уевски" като малоумни. Не знам как сте я намислили тая...

Победа! Победа,
над сините говеда!
Botzo

Мнение от Botzo »

Има истина една
СЛАВИЯ се казва тя ......

Атака, атака ........
черните в атака !!!
Заключено