И аз получих писмото за визите!!!
И аз получих писмото за визите!!!
Здравейте всички! Най-сетне и ние получихме писмото за визите! Нашите дати са: първи документи - 31.01.2002, втори документи изпратени на 24.07.2002, интервю на 22.01.2003, медицински направени на 23.04.2003 и писмо за визите - днес 12.08.2003. Честно да ви кажа не се надявах, че август ще получим такава радостна вест. Мислех, че ще почиват през този месец, ама не, за наше щастие са се разработили и то действат доста бързо. Сега обаче незнам като си изпратя паспортите с куриер, как ще ми ги върнат обратно? Кажете, ако знаете.
Re: И аз получих писмото за визите!!!
Честито!Fany написа:Здравейте всички! Най-сетне и ние получихме писмото за визите! Нашите дати са: първи документи - 31.01.2002, втори документи изпратени на 24.07.2002, интервю на 22.01.2003, медицински направени на 23.04.2003 и писмо за визите - днес 12.08.2003. Честно да ви кажа не се надявах, че август ще получим такава радостна вест. Мислех, че ще почиват през този месец, ама не, за наше щастие са се разработили и то действат доста бързо. Сега обаче незнам като си изпратя паспортите с куриер, как ще ми ги върнат обратно? Кажете, ако знаете.
Питай в куриерската фирма с която ще пратиш паспортите дали можеш да предплатиш, след като визите са готови, да ти ги върнат обратно - не би трябвало да е проблем, но е по-добре да си сигурна.
Fany написа:Здравейте всички! Най-сетне и ние получихме писмото за визите! Нашите дати са: първи документи - 31.01.2002, втори документи изпратени на 24.07.2002, интервю на 22.01.2003, медицински направени на 23.04.2003 и писмо за визите - днес 12.08.2003. Честно да ви кажа не се надявах, че август ще получим такава радостна вест. Мислех, че ще почиват през този месец, ама не, за наше щастие са се разработили и то действат доста бързо. Сега обаче незнам като си изпратя паспортите с куриер, как ще ми ги върнат обратно? Кажете, ако знаете.
Otivai v UPS, tam znayat kak! I ne e golyamo darvo!
Честито и от мен!!
За паспортите, като идеш в куриерската служба, им кажи, че искаш да си предплатиш и връщането - те си знаят работата.

За паспортите, като идеш в куриерската служба, им кажи, че искаш да си предплатиш и връщането - те си знаят работата.