BG Bankomati i CANADA debit carti

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Boris

BG Bankomati i CANADA debit carti

Мнение от Boris »

Mogat li da se tegliat pari ot bankomatite v BG ot debit carta na TD Canada Trust i kolko chargat ?
Never give up !
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Извинявам се, че ще попитам, но и за теб ще е най-лесно и най-бързо ще получиш отговор: защо не напишеш "банкомат" в търсачката? :wink:

Както и да е:

Теглене на пари с канадска дебитна карта от България

Transfer na CAD ot Canada v BG
Let it go...
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Re: BG Bankomati i CANADA debit carti

Мнение от PoLuX »

Boris написа:Mogat li da se tegliat pari ot bankomatite v BG ot debit carta na TD Canada Trust i kolko chargat ?
Кратък въпрос, кратък отговор - могат (при определени условия), и 5$. :-) За повече инфо - по-горе.
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Аз теглих точно с дебитна карта на ТД Канада Тръст преди 3 дена в България и става без проблем на апаратите на Биохим и Общинска Банка.На апарат на ДСК не ми разреши транзакцията.Разрешава ти да изтеглиш два пъти на ден по 200 лв. като таксата е 5$ на транзакция т.е общо 10 $ за 400 лв.Дано съм ти бил полезен.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

А аз теглих по 400 лв на един път без проблем, така че явно зависи от банкомата. Пак отбелязвам, че въпроса със сигурност е обсъждан в темите, дадени по-горе.
jet

Мнение от jet »

а не става ли теглене в банка на гише с POS terminal
aaaaz

Мнение от aaaaz »

размера на парите, които може6 да изтегли6 наведнъж зависи от дневния ти лимит за кеш, който е различен за всеки потребител. обикновено офицера, който ти отваря с/ката те уведомява колко е кеш лимита ти на ден и колко е интерак лимита ти на ден. от това зависи и колко пари може6 да изтегли6 в чужбина, в случая в БГ. важно условие също така е и 4е можеш да теглиш пари извън канада само от с/ката, която е линквана към чекинг позицията на картата ти. сейвингс позицията не е достъпна в чужбина.
дано съм помогнала...
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

aaaaz написа:размера на парите, които може6 да изтегли6 наведнъж зависи от дневния ти лимит за кеш, който е различен за всеки потребител. обикновено офицера, който ти отваря с/ката те уведомява колко е кеш лимита ти на ден и колко е интерак лимита ти на ден. от това зависи и колко пари може6 да изтегли6 в чужбина, в случая в БГ....
Е те това горното пък въобще, ама съвсем никак не е вярно! Моя дневен лимит за кеш е 500$, кой банкомат в БГ-то ще ми даде този еквивалент? :shock:
а не става ли теглене в банка на гише с POS terminal
отговора на банковата служителка беше: не може, каквото ви даде банкомата - това е. :twisted:
Let it go...
jet

Мнение от jet »

по принцип ПОС-овете в банките работят в оригинална валута (в каквато ти е картата) и ти правят касов чейндж в лева по курса за деня. Проблема е дали на съответната банка ПОС-а е оттапен за visa и до колко TD дебитните карти са съвместими с viza electron-a.
Пак трябва да се пробват няколко банки. ОББ, Булбанк и ДЗИбанк знам че са самостоятелни оператори на visa.
Заключено