пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Meчо Пух,някой да ти е искал мнението? :shock: :shock: :shock:

Как се казва Мечо Пух на различните езици

Ирландия - Мечо О'Пух
Шотландия - Мечо МакПух
Англия - Мечо Пуух
Дания - Мечо Пухсен
Швеция - Мечо Пухсон
Норвегия - Мечо Пухяер
Русия - Мечо Пухин
Грузия - Мечо Пухадзе
Армения - Мечо Пуханян
Китай - Ме Чон Жи Пух
Япония - Мечо Пухетоши
Италия - Мечо дел Пухини
Испания - дон Мечо-Мария Пухалес
Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо
Германия - Хер Мечо фон Пухен Франция - Мечоас дьо Пухле
Македония - Мешо Пухински
Румъния - Мечу Пухаческо
Сърбия - Мачо Пухович

България - Мечо Пухов - Пухистия
България (диалект) бай Мечо Пухаджията
Турски - Ефенди Меч Осман Пухан
Арабски - бин Мечо ибан Пухаден
Циганкси - Мачо гиби Пухата
Албански - Мечуу Пухуувия
Гърци - Мечос Похотакис
Мексико - Мечос дес Пухос
Канада - Дуд Мечоуу Пуух

:shock: :roll:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Кума Лиса написа:Папи,вече няма да ходя с тебе по барове,щото си червен комунист :shock:

Ti pa se otrepa da hodi6, kato gledam... :D
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Нищо не знаеш ти,Папи 8)
Koko M
Обратна връзка:

Мнение от Koko M »

G_Rosi написа:Изображение
има за теб! :))))))
Изображение

Poznavam edin refugee deto si porachal edna takava karta.Platil si picha 90 kinta ta daje i adresa si dal.Na drugia den go zakopchali chengetata i sega shte vidi Canadata prez kriv makaron.Tai che vnimavaite kakvo si porachvate po internet. И да не вземе сега някои да ме пита къде съм се изгубил толкоз време.Аз не сам като вас да си чеша пръстите, само да дрънкам нещо.Затова и минах на кирилица. Да не би ниякой да се помами да ми се дърви. Бастуни с бастуни. Капани ще пробутват на съфорумците. Не виждате ли че това смърди та се нетрае. Даже и новогодишни намаления направили.
Ай със здраве.
Кой какво сам - никой друг.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Koko M написа: .......
И да не вземе сега някои да ме пита къде съм се изгубил толкоз време.
..............
То наскоро стана дума за това след какъв период да се трият неактивните юзери :wink:
Така че трябва да почерпиш :beer: че все още те има в списъка на участниците :D
Последно промяна от Koko на Чет Яну 29, 2004 9:18 pm, променено общо 1 път.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Гост

Мнение от Гост »

Koko M написа: И да не вземе сега някои да ме пита къде съм се изгубил толкоз време.Аз не сам като вас да си чеша пръстите, само да дрънкам нещо.Затова и минах на кирилица. Да не би ниякой да се помами да ми се дърви. Бастуни с бастуни. Капани ще пробутват на съфорумците. Не виждате ли че това смърди та се нетрае. Даже и новогодишни намаления направили.
Ай със здраве.
Леле, квартален, на мен ли казваш да не питам къде си се изгубил толкоз време. Ха сега де - И къде си се губил толкова време, че не отделяш време за кварталните си виртуални другари ???? Бастун с бастун такъв.
Koko M
Обратна връзка:

Мнение от Koko M »

Koko написа: Така че трябва да почерпиш :beer: че все още те има в списъка на участниците :D
Ами ще почерпя , защо да не почерпя. И без това вчера открих един Ирландски пъб с жива ирландска музика и много читава бира. Та можвм да я споходим. То се видя че рано или късно хората се връщат в този форум колкото и да се пънат че това е за последно пък никой не черпи че все още другите го траят.

Добре де Омби (нал мога да ти казвам тъй че другото е много строго по комсомолски).Та честна геомилевска бях решил че няма какво да правя тук, ама този форум е като дрога бе.Все нещо те тегли кам него пък макар и някой да ти се дуе насреща. То това му е чара. И да не вземете сега да развалите "добрият тон" и да развалите хубавата работа. Ще използвам случая да питам има ли скиори да сформим една агитка за Ows head. Много приатно място за каране, евтино и с писти за всякакви вазможности.Яките писти ги бива и наистина човек може да си искара страшно. Тази неделя ще бъде хубаво времето и можем да се отчетем. То май за това трябва да отворим специална тема за да не разваляме тази със сериозни неща. :D Останете си със здраве, злоради и злояди ехидно закачливи и яростно обидни.
Кой какво сам - никой друг.
Plamen

Мнение от Plamen »

Koko M написа:Ще използвам случая да питам има ли скиори да сформим една агитка за Ows head. Много приатно място за каране, евтино и с писти за всякакви вазможности.Яките писти ги бива и наистина човек може да си искара страшно. Тази неделя ще бъде хубаво времето и можем да се отчетем. То май за това трябва да отворим специална тема за да не разваляме тази със сериозни неща. :D Останете си със здраве, злоради и злояди ехидно закачливи и яростно обидни.
Коко М, може ли да подадеш наистина малко повече инфо. да ти кажа честно време не ми остава за ски, а съм върл фен на тоя спорт /тука е мястото на Жоро да каже как по нашия регион се раждаме на ски... :wink: /. Та ако можеш да дадеш инфо за курортите и ски пистите че аз знам само Мон Тремблан и Мот сен Савьор...и ако имаш идея откъде човек да си купи ски...
Опа аз бах обещал да не пиша...ама какот казваш- краста...Кумице печелиш с 1:0...кога ще додеш до монтреал да си получиш наградата... :P :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

Carte de Resident Permanent
Изображение
Cedula Dе Identidat
Изображение
Лична карта
Изображение
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Малиии к'во става тука ве, то аз не бях влизал и както гледам само мен ме няма :) и по-добре че ме е нямало - баси и караманелата.
За отборите две мнения няма аман от софийски отбори то се видя като навсякъде е без кинти кои са силни. Черно бялата лавина мачка всичко наред, Стрелеца и Гъ Росито ги пиша в мойта група вече а останалите да ходат да пасат патките. А само да има некой дума да обели срещу Монреал Канейдиънс ще се мачкаме еййй, какво като мъжете са ви били мутри ако ще и бабите ви да са мутри ще ставаме на кълбета май.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ey, s teya prevodi na imeto na Mecho Puh mnogo me razsmya, Kuma Liske! :lol: Chakay az da se zayam s tebe ida ti preveda i az imeto da vidish hubavo li e da ti prevejdat imeto :P

Niderlandiya: Kuma van Lisken
Irlandiya: Kuma O'Lis
Shotlandiya: Kuma MakLis
Islandia: Kuma Lisadotir
Finlandiya: Kuma Liskanen
Ukrayna: Kuma Lisenko
Belarus: Kuma Lisachuk
Gruziya: Kuma Lisashvili
Armeniya: Kuma Lisanyan
Vietnam: Ku Ma Li Sa
Yaponiya: Kuma Lisashita
Italia: Kuma Lissini
Ispaniya: dona Kuma las Lisas
Portugaliya: Kuma da Hitrushka Golemario Lisha
Germaniya: Kuma von Lisken
Makedoniya: Kuma Liskovska
Rumania: Kuma Lischesku
Srbia: Kuma Liskovich
bg: Kuma Liskova
Chehiya: Kumichka Liskova
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

shnorhela написа:Малиии к'во става тука ве, то аз не бях влизал и както гледам само мен ме няма :) и по-добре че ме е нямало - баси и караманелата.
За отборите две мнения няма аман от софийски отбори то се видя като навсякъде е без кинти кои са силни. Черно бялата лавина мачка всичко наред, Стрелеца и Гъ Росито ги пиша в мойта група вече а останалите да ходат да пасат патките. А само да има некой дума да обели срещу Монреал Канейдиънс ще се мачкаме еййй, какво като мъжете са ви били мутри ако ще и бабите ви да са мутри ще ставаме на кълбета май.
ха така Филибето майна , размаза им физиономията ! :lol: :lol:
joro

Мнение от joro »

Plamen написа: Коко М, може ли да подадеш наистина малко повече инфо. да ти кажа честно време не ми остава за ски, а съм върл фен на тоя спорт /тука е мястото на Жоро да каже как по нашия регион се раждаме на ски... :wink: /.
Е, то и на нас тука не ни остава време за ски, пък и картата за лифтовете е 24 лева за ден, та затова софиянци карат ски, пък ние банскалиите стоим в кръчмите и точим балтиите :D :D :D
На мен ми харесва повече морето. Ако има някой от Варна да си пада по ските може да се сменим :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Koko M написа: Poznavam edin refugee deto si porachal edna takava karta.Platil si picha 90 kinta ta daje i adresa si dal.Na drugia den go zakopchali chengetata i sega shte vidi Canadata prez kriv makaron.Tai che vnimavaite kakvo si porachvate po internet.
Някои от форума имат хей такива на раменете си, :))
Изображение
виж какви са хубави и шаренки, жълти'чки , зеленки и продълговатички и кръглички :))),
но огромната част имат глави и мога да преценят кое какво ще им струва!
Гост

Мнение от Гост »

shnorhela написа: А само да има некой дума да обели срещу Монреал Канейдиънс ще се мачкаме еййй, какво като мъжете са ви били мутри ако ще и бабите ви да са мутри ще ставаме на кълбета май.
Леле, каква излагация !! Какви Монреал Канейдиънс - преди няколко дена паднаха като смешници от Торонто Мейпъллифс !

Само Левски !

И да вземете да ми преведете и на мен името, че ......... ще има баба Меца да ви гази !
Заключено