Tarsia serviz za avtomati4ni skorostni kutii v Calgary!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Tarsia serviz za avtomati4ni skorostni kutii v Calgary!!!

Мнение от hankroum »

Iskam da sa korektni i da mi pomognat.
problema e 4e kolata ne smenia skorostite poniakoga. skoro vze dosta 4esto da gi pravi. ili gi smenia ama na dosta po visoka skorost. niama si i napredstava kakav moje da e problema.
kolata e Chevrolet Cavalier 1995 avtomatik estestveno.

ako niakoi ima naideia kakav moje da e problema ili da me upati kam serviz za skorostni kutii - avtomati4ni 6te sam mu mnogo blagodaren.

BLAGODARIA PREDVARITELNO!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Ti parvo si proveri nivoto na masloto v transmisiata
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Nivoto e OK ama mai masloto nikoga ne e smeniano.
i me e strah da go smenia sega. neznam kakvo 6te stane. za tova iskam da e vidi 4ovek koito razbira ot takiva raboti i da mi kaje kakav e problema!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

da beshe pochnal s tova che ne e smeniano.masloto triabva da e bistro i cherveno na cviat i ima specifichen miris .ako ne e takova ne se uchudvai che transmisiata ti pravi nomera nai lesnoto e da se smeni .hubavo e da se posavetvash s dilar kakvo tochno maslo da sipesh .sam ne mojesh da go smenish raboti se ot dolo .ima specialen komplekt filtar i garnitura koito zadaljitelno se smeniat .obiknoveno masloto e ATF DEXTRON 2 ILI 3 .no vse pak si popitai dilar .specialmo transmisiite na Chraysler sa mnogo chustvitelni kam masloto .a ne v serviza da ti nalivat kakvoto imat
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Western

Мнение от Western »

Smqna na masloto moje da se probvash v Mr. Lube primerno, ili na povecheto mesta kadeto predlagat engine oil change.
Cenichki na http://www.mrlube.com/menus/Calgary.pdf
Kato cqlo si varshat dobre rabotata kato izkluchim che me pitaha kolko maslo da mi naleqt v dvigatelq :rotfl: :evillaugh3:
Inache za remont na avtom. skor. kutiq edva li shte namerish nqkoi koito da se navie da go pravi :D
Vapreki che problema moje da ne e tama izobshto :D
eto neshto za zagrqvka ;)
http://autorepair.about.com/cs/troubles ... 72702a.htm
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Ima servizi, koito pravjat bezplaten pregled na tarnsmisii.....na men mi dadoha adresite i telefonite v Canadian Tire.Popitai tam.
Заключено