Получихме медицинските, по федералната сме!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Получихме медицинските, по федералната сме!

Мнение от Siluet »

24 месеца от завеждането на досието ни, (в средата на април 2006) получихме писмо че минаваме без интервю. Трябваше да изчакаме да се роди второто ни дете за да пратим и неговите документи и най-после днес получихме медицинските, за цялото семейство.
Интересува ме някой минавал ли е медицинските с малко бебе на 2 месеца и как?
Мога ли да вляза в Канада след като получим визите, по-рано от главния кандидат - съпръгата ми, за да подсигуря квартира и всичко останало неоходимо за нормален живот с малки деца?
bp_de

Мнение от bp_de »

Е това за влизането -кои кога е дъвкано поне 10 пъти тука- сто не попро4ете6?
та даже няколко теми по надолу пак има обсъждане.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=15

Тръгнал си да емигрира6 а не 4ете6 какво пи6е на официалния им саит например!!!!!

Нисто ли4но-просто прятелска критика -ако про4ете6 ползата е за тебе. :beer:
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Не разбирам защо непрекъснато критикуваш съфорумци, че не четат това или онова? Хората питат, не си длъжен да им отговаряш и определено никой няма нужда от назидателните поучения на живеещ в Германия неуспял Канадски имигрант!

Просто приятелска критика. :beer: :beer: :beer:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
bp_de

Мнение от bp_de »

VorGrigorov написа:Не разбирам защо непрекъснато критикуваш съфорумци, че не четат това или онова? Хората питат, не си длъжен да им отговаряш и определено никой няма нужда от назидателните поучения на живеещ в Германия неуспял Канадски имигрант!

Вместо да се прави6 на велик оракул -застото това с 4ервеното не си го познал - погледни от другата страна - опитал ли съм да му помогна на 4овека или не?

От друга страна има свобода на деиствията на ли4носта и дали някои има нужда от поу4ения или не -си ре6ава всеки сам.

Но пак аз ли4но не приемам съвети какви да са деиствията ми от успял канадски емигрант било тои и ''nauchen rabotnik v BAN i aspirantka neuspeli da se dorediat za obshtejitie v Studentski grad - Sashtite tezi dvamata (az i saprugata mi) zapochnaha v Kanada na 15 dolara na chas (moiata zaplata, saprugata mi ne raboteshe v nachaloto) i Kanada ni se vidia rai''

:beer:
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Няма нужда от заяждания и доказване на "кой е по- по- най-". Наистина си помогнал в случая и това е супер, но определено не звучи приятелско и не насърчава хората да продължават да пишат. Ако те дразни предъвкването на разисквани въпроси просто отмини.

И за да не съм съвсем оф-топик :P - водещият кандидат трябва да кацне пръв или заедно с втория, обратното не става..
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Оффтопик
bp_de написа:
VorGrigorov написа:Не разбирам защо непрекъснато критикуваш съфорумци, че не четат това или онова? Хората питат, не си длъжен да им отговаряш и определено никой няма нужда от назидателните поучения на живеещ в Германия неуспял Канадски имигрант!

Вместо да се прави6 на велик оракул -застото това с 4ервеното не си го познал - погледни от другата страна - опитал ли съм да му помогна на 4овека или не?

От друга страна има свобода на деиствията на ли4носта и дали някои има нужда от поу4ения или не -си ре6ава всеки сам.

Но пак аз ли4но не приемам съвети какви да са деиствията ми от успял канадски емигрант било тои и ''nauchen rabotnik v BAN i aspirantka neuspeli da se dorediat za obshtejitie v Studentski grad - Sashtite tezi dvamata (az i saprugata mi) zapochnaha v Kanada na 15 dolara na chas (moiata zaplata, saprugata mi ne raboteshe v nachaloto) i Kanada ni se vidia rai''

:beer:
Щом казваш че не съм познал, не съм! ;-) Сигурно от едното добро сърце участваш от 2003 година във форум за имиграция в Канада и по същата причина търсиш информация за имиграционни посредници. :lol:

А съвети от успял кандидат имигрант като zaia например приемаш ли? Ние със съпругата ми сме намерили своето място под слънцето в Канада, доволни сме и не го крием. Можеш ли да кажеш същото за себе си и за своето семейство (ако имаш такова)?

Много е лесно да се критикува приятелски, не мислиш ли? Стига ти да не си критикувания...

Извинявам се на Силует за разводняването на темата му.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Заключено