Здравейте всички форумници!
Интересува ме, в коя застрахователна компания да си направим медицински застраховки преди заминаването, ако някой си е правил такива, нека да даде телефони. Благодаря предварително.
Медицински застраховки!
- Don Tomat
- Обратна връзка:
Медицински застраховки!
------------------------------------------------------
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Изтеглям малко темата нагоре, защото и аз се интересувам от отговора, като имам едно допълнително питане:
Какви са възможностите за медицинска застраховка на място т.е. в Квебек. Къде е най-добре да се направи и каква е таксата, като визирам трите първи месеца?
Знам че стана малко дълго, но искам да задам още един въпрос.
В България здравната осигуровка на децата се плаща от родителите, изхождайки от това се питам, ако единия родител е в Канада, може ли след пристигането на детето, родителя да плаща веднага и неговата здравна осигуровка или и децата си имат индивидуален номер на здравната осигуровка и няма как да се избегне тримесечния период.
Предварително се извинявам, май стана бая объркано питане
Какви са възможностите за медицинска застраховка на място т.е. в Квебек. Къде е най-добре да се направи и каква е таксата, като визирам трите първи месеца?
Знам че стана малко дълго, но искам да задам още един въпрос.
В България здравната осигуровка на децата се плаща от родителите, изхождайки от това се питам, ако единия родител е в Канада, може ли след пристигането на детето, родителя да плаща веднага и неговата здравна осигуровка или и децата си имат индивидуален номер на здравната осигуровка и няма как да се избегне тримесечния период.
Предварително се извинявам, май стана бая объркано питане