Малка дискусия
Ами като не се примирява и иска да е велик КРАКОЗИЯНЕЦ, да си стои при великите КРАКОЗИЯНЦИ.Инак нямам против да идват с по 10-20 хилки, да ги изпукват, за 2-3 месеца и да палят мотора пак, за ВЕЛИКОКРАКОЗИЯ.Те и без това са им подарък.Прост човек пари не може да изкара.Временно, по грешка са били при него.
Щом си мислят, че между лайна и мухи могат да са КРАКОЗВЕЗДИ, а нямат акъл да разбъркат чакъл, кой им е крив, че са нещасни.
Без мъка раат няма (ми каза бай Асан "зелката", когато вадехме картофите)
Щом си мислят, че между лайна и мухи могат да са КРАКОЗВЕЗДИ, а нямат акъл да разбъркат чакъл, кой им е крив, че са нещасни.
Без мъка раат няма (ми каза бай Асан "зелката", когато вадехме картофите)
лилава има предвид временно "примирие" щот напъните за доучване показват обратното.krimon написа:Истината е, че никой не се примирява.lilava написа:Който е решил да поеме пътя на емиграцията трябва да приеме, че започва от нулата, че ще се преквалифицира, ще доучва и приравнява или да се примири с по-ниското си социално положение- /не материално/.
zdraveite, vsichki.
beshe mi mn interesno da izcheta vsichko i mislq, che e polezno za vsichki, koito imat jelanie da se pouchat ot chujd opit.
az sym vse oshte ot horata v bylgariq. sega poluchavam sredno 800 lv. na mesec (rabotq na procent). vqrno, na 24 godini sym. do 32 imam vreme. tova obache ne mislq, che bi promenilo reshenieto mi da zamina.
istinata za men e, che vseki ima svoq si istina, prichini i motivi za zaminavane ili ostavane. i hubavoto e, che vseki nosi otgovornost za resheniqta si. vqrno e, che impulsivnostta ponqkoga vodi do razocharovaniq. vqrno, che nie, horata tuk, ne tolkova ochakvame, kolkoto se nadqvame na po-dobro. vqrno, che sigurno shte bydem razocharovani.
az obache mislq, da si zapazq rozovite ochila. zashtoto po-dobre mi e da si izjiveq razocharovanieto, otkolkoto da poslusham drug chovek, ne tolkova zashtoto sym tvyrdoglava,a zashtoto drugiq chovek nikoga ne moje da byde men, da izpitva neshtata kato men, da misli kato men.
izvestno vreme se opitvah da se naglasq za "loshoto" v Kanada - kakto opisaha nqkolko syforumci, koito veche sa tam. obache ne uspqh. vse mi se struva tam nqkak si po-dobre.
sega ne se opitvam da se naglasqm za kakvoto i da bilo. mislq da si izgradq sobstveno mnenie kato otida tam. no tvyrdo smqtam da trygna.
tova e.
d

beshe mi mn interesno da izcheta vsichko i mislq, che e polezno za vsichki, koito imat jelanie da se pouchat ot chujd opit.
az sym vse oshte ot horata v bylgariq. sega poluchavam sredno 800 lv. na mesec (rabotq na procent). vqrno, na 24 godini sym. do 32 imam vreme. tova obache ne mislq, che bi promenilo reshenieto mi da zamina.
istinata za men e, che vseki ima svoq si istina, prichini i motivi za zaminavane ili ostavane. i hubavoto e, che vseki nosi otgovornost za resheniqta si. vqrno e, che impulsivnostta ponqkoga vodi do razocharovaniq. vqrno, che nie, horata tuk, ne tolkova ochakvame, kolkoto se nadqvame na po-dobro. vqrno, che sigurno shte bydem razocharovani.
az obache mislq, da si zapazq rozovite ochila. zashtoto po-dobre mi e da si izjiveq razocharovanieto, otkolkoto da poslusham drug chovek, ne tolkova zashtoto sym tvyrdoglava,a zashtoto drugiq chovek nikoga ne moje da byde men, da izpitva neshtata kato men, da misli kato men.
izvestno vreme se opitvah da se naglasq za "loshoto" v Kanada - kakto opisaha nqkolko syforumci, koito veche sa tam. obache ne uspqh. vse mi se struva tam nqkak si po-dobre.
sega ne se opitvam da se naglasqm za kakvoto i da bilo. mislq da si izgradq sobstveno mnenie kato otida tam. no tvyrdo smqtam da trygna.
tova e.
d

totev написа:Jeеves, има и по-тежки моменти в другата България, наскоро гледах една студентка, "завърнала" се в БГ след магистратура в Англия![]()
смял съм се със сълзи на тези глупаци от предаването.Обяснението на момичето беше много нормално-много работят,не ми харесва.Съмнявам се да и дадът и виза, и от няма на къде, обратно в БГ и веднага по ТВ-то.
Има и щастливи хора в България, ако има надежда за тази държава, само в тях ще е....които където му е добре да живее там.
Всъщност точно заради това клеясало мислене и сметки ,кой кога ще стане стерилен, се радвам че се махнах без право на обжалване.
Тук ако не друго, можеш да станеш по-свободен в мисленето си, и да не ти пука какво ще каже комшииката ако не родиш до 35г, и имаш стар ЖСМ...
Ха-ха,ми как ще и хареса!Той баща и е изпълнителен директор на Кока-кола в БГ.Кога ще и се наложи да бачка истински в БГ?Аз като им видях последните предавания и ми паднаха в очите.Чудя се що се излагат с тези репортажчета на "завърнали се".Те почти всички не са случайни.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
foxxbatter написа:Прочетох много просветляващи мнения в тази тема изпълнени с патос, но да поясня за неразбралите в БГ. Движещата сила на този континент (Северна Америка) е само една. ПАРИТЕ!
От това следват много хубави и не малко лоши неща...
Много вярно ! Опре ли въпроса до пари, (включва и добре платено работно място ) всеки е готов да ти забие ножа в гърба без много да се замисля.
- Coccinelle
Bateto shte tegli kredit i shte si pochiva na garba na Canada 
Za nojovete v garba za Balgaria ne vaji li ???????????
Za parite sashto:)
Obache Canada si e Canada dava ti pravo da se probvash, kato ne yspeesh ne e sramno da se varnesh !!!!

Za nojovete v garba za Balgaria ne vaji li ???????????

Za parite sashto:)
Obache Canada si e Canada dava ti pravo da se probvash, kato ne yspeesh ne e sramno da se varnesh !!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- Nilvap
- Обратна връзка:
Да донякъде си прав, но цялата тема беше насочена с идеята че личното финансово състояние е най-важното, с което донякъде не съм съгласен. Според мен е важно обществото в което живееш като цяло да е в добро финансово състояние. А иначе за движещата сила наречена пари - не е само Америка така , понеже тя е разпространила тази своя култура по света и както всички в България вече виждат - и тук вече е така - дори и може би да не е достигнала техните върхове.foxxbatter написа:Прочетох много просветляващи мнения в тази тема изпълнени с патос, но да поясня за неразбралите в БГ. Движещата сила на този континент (Северна Америка) е само една. ПАРИТЕ!
От това следват много хубави и не малко лоши неща...
Павлин
Една добавка към Сашето, който не може да си представи заплати от над 1500 лв. И адвокатите взимат сериозни суми, и то бая над 1500 лв.
Наистина ли не разбирате, че не парите са това, което може да те задържи в една държава - е, освен ако не си тотален умствен скот и не можеш да проумееш абсурдността на ситуацията в БГ.
Наистина ли не разбирате, че не парите са това, което може да те задържи в една държава - е, освен ако не си тотален умствен скот и не можеш да проумееш абсурдността на ситуацията в БГ.