Каква е таксата за.....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
radost_var

Каква е таксата за.....

Мнение от radost_var »

Здравейте!
Много ще ви бъда благодарна ако някой ме светне каква е таксата за постоянно пребиваване? За съпрузи плюс едно дете на 2г.
radost_var

Мнение от radost_var »

PS:Май не разбрахте впросът ми? Питам ви за таксата,коятко трябва да се внесе след интервюто т.е. с документите за:RENSEIGNEMENTS ADDITIONNELS SUR LA FAMILLE+свидетелство за съдимост
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Оттук:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canada-eur ... ice-en.asp
Стигнах до файл с таксите:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canada-eur ... guages.pdf
Успех
ombre

И аз имам въпрос за таксите.

Мнение от ombre »

Здравейте,
Тъй като още съм във фаза проучване имам следния въпрос.
Значи за мен и за приятелаката ми с която живеем заедно от доста време и искаме да кандидатстваме заедно та искам да попитам приблизително какви са таксите до интервюто всичките тая такса от 445UDS или 495USD кога се плаща след интевюто като го преминеш успешно или преди това.
Просто ако някаой ми каже направо приблизително всички такси които двамата трябва да платим до интервюто ама без линкове моля просто една приблизителна цифра ако е придружена с кратки обяснения коя такса за какво е ще му бъда безкрайно благодарен.
becks

Re: И аз имам въпрос за таксите.

Мнение от becks »

ombre написа:Здравейте,
Тъй като още съм във фаза проучване имам следния въпрос.
Значи за мен и за приятелаката ми с която живеем заедно от доста време и искаме да кандидатстваме заедно та искам да попитам приблизително какви са таксите до интервюто всичките тая такса от 445UDS или 495USD кога се плаща след интевюто като го преминеш успешно или преди това.
Просто ако някаой ми каже направо приблизително всички такси които двамата трябва да платим до интервюто ама без линкове моля просто една приблизителна цифра ако е придружена с кратки обяснения коя такса за какво е ще му бъда безкрайно благодарен.
Тези двете, които си написал са след интервюто. Преди това имате 2 х 390 CAD. Сложи към тази сума и превод и заверка на документи и уроци по френски.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Beks, не верно. Не заблуждавай 'ората. Не са 2х390, а 1х390 + 150 за придружаващ и всеки следващ член х150 :lol: :lol:
radost_var

Мнение от radost_var »

Моля ви отговорете ми простичко:445$ е таксата за имиграция,а 495$ такса за обработка.Не мога да разбера и двете заедно ли се внасят или първо едната.Цялата такса за един човек ли е ?
becks

Мнение от becks »

Jeeves написа:Beks, не верно. Не заблуждавай 'ората. Не са 2х390, а 1х390 + 150 за придружаващ и всеки следващ член х150 :lol: :lol:
сори, моя грешка
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

Ще ти напиша нещата както бяха при нас (преди 6 месеца) в канадски долари. След интервюто платихме за проучване 75+475+550 (ние сме двойка без деца, след като отвориш линка който ти е написа zaia има пояснение 75 какво е, 475 какво е, 550 какво е) след като ни пратиха поканите за визи платихме и визите. За тях си спомних че платихме в USD 445 на човек = 495 CAD. Няма такса за имиграция, а плащане на визи. Визите може да ги платиш като плащаш таксата за проучване, най-късния срок е преди да си пуснеш паспортите за Букурещ да им сложат визи, защото искат доказателство за платени визи, т.е. бележката от Юнион Банк.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Jeeves написа:Beks, не верно. Не заблуждавай 'ората. Не са 2х390, а 1х390 + 150 за придружаващ и всеки следващ член х150 :lol: :lol:
Тук ставаше въпрос за Виена. За Букурещ нещата с други и точно и ясно са си написани в тарифата, линк за която има по-горе.
Та, и аз направих грешка.
Заключено