Tova e obiava ot novia broi na Zonitsa. Dano niakoi saforumets uspee da izprevari "konkurentsiata"
Tarsi se gena, koaito da se grigi za dom v Westmount -
rabotno vreme ot ponedelnik do petak, ot 8.00 do 15-16 h
podrobnosti na tel. /514/ 486-8000 -Natalia /na balgarski/
Moje niakoi da se zainteresuva
Ех, Сашо, де да бях...ама не. Незнам каква е работа нито за каково иде реч, но ми хареса това, че не искат език. А хората без език тука са най-зле като адаптация и за това реших да я пусна. Белким помогне на някой...sasho71 написа:PLAMENE
ti da ne si si nameril rabota v human resources of quebec?![]()
to tui e mnogo sladka rabota, s takova vpechatlenie ostanah.

-
- Обратна връзка:
chudesno e kogato niakoi ti pomaga
:idea:
За кой ли път се възхищавам на взаимопомощта във форума.
Говорихме си тук, в България, със съмишленици, че навън отиват и успяват онези, които помагат и си помагат
:idea:
За кой ли път се възхищавам на взаимопомощта във форума.
Говорихме си тук, в България, със съмишленици, че навън отиват и успяват онези, които помагат и си помагат

think positive
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Plamene, zvanni mu molia te na tva gaje i ia pitai dali im triabva pool boy ili gradinar shtoto az si tarsia takava rabota pri niakoia bogata madama :)Plamen написа:Ех, Сашо, де да бях...ама не. Незнам каква е работа нито за каково иде реч, но ми хареса това, че не искат език. А хората без език тука са най-зле като адаптация и за това реших да я пусна. Белким помогне на някой... :roll:sasho71 написа:PLAMENE
ti da ne si si nameril rabota v human resources of quebec? :lol:
to tui e mnogo sladka rabota, s takova vpechatlenie ostanah.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
gleda li american idol dnes sluchainoPlamen написа:Кольо, сори братче, не я познавам жената...може и тя да работи там...незнам. Просто ми попадна и за това я пуснах. Опитай ти да звъннеш...докарай един хубав басов глас и току виж те взели... :wink:
imashe edna armenca koiato narekoha balgarka - the BUlgarian Subwoofer
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.