пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Класика от дядо Вазов
...
Между това виковете и трясъците от миг на миг ставаха по-силни.

- Гърнясала сланино! Дано да се въвонейш! - викаше булка Варлаамица от крушата.

- Дървенице, кръвопийке! Дано да пукнеш! - викаше булка Салямсъзка от покрива при коминя.

- Да те порази Господ!

- Да те убие чумата!

- Да те прокъсне!

- Да се вампирясаш!

- Огън да гори тебе и децата ти!

- Живеница да ви изяде двама ви!

- Гиди свиньо, дванайсеткиньо!

- Гиди ялова кукувица!

- На въже да видя мъжа ти и ти отдолу да му люлейш краката!

- На кол набит да видя твоя и самодиви да играят хоро около него!

- Дано ръцете, дето ми вапцаха котката, да изсъхнат и да почернеят, като твойта черна душа, жълта циганко!

- Дано гръбнакът, дето го окачиха на вратнята ми, да се задърнеше в гърлата и на двама ви и да ви задави, поразена тахтабо!

...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от ZouZou на Сря Яну 28, 2004 2:13 pm, променено общо 1 път.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

KolioBalkanski написа:Zaiajdane: Hi, hi, hik...vsashnost ako se abstrahirame ot rekursa, fona i osvetlenieto snimkata ne e losha (t.e. mladia chovek na neia mai e edinstvenoto neshto det' stava). S niakolko dumi - idi si napravi edna sviastna snimka, che da radvash jenskata chast na foruma...
a az vidia li kav portret sam si izfabrikuval?[/quote]

Shto ne se skriete i dvamata niakade. Ia vijte kakva charovna usmivka imam...veche nemoga da si iztria vsichki LS deto poluchavam...goliam praz Rahan i Joro...nema shto...tragnali s mene da se meriat...gorkite te :P :shock: :wink:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

MechoPuh написа:
KolioBalkanski написа:Zaiajdane: Hi, hi, hik...vsashnost ako se abstrahirame ot rekursa, fona i osvetlenieto snimkata ne e losha (t.e. mladia chovek na neia mai e edinstvenoto neshto det' stava). S niakolko dumi - idi si napravi edna sviastna snimka, che da radvash jenskata chast na foruma...
a az vidia li kav portret sam si izfabrikuval?
Shto ne se skriete i dvamata niakade. Ia vijte kakva charovna usmivka imam...veche nemoga da si iztria vsichki LS deto poluchavam...goliam praz Rahan i Joro...nema shto...tragnali s mene da se meriat...gorkite te :P :shock: :wink:[/quote]
are stiga be
ti si neshto sredno mejdu napoleon ot George Orwell's Aнимал Фарм и бабе тхе пиг ako imat orgia z A.A. Milne-voto prase (zabeleji kak umelo smeniam fontovete pri zaiajdaneto ;)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
speedy

Мнение от speedy »

Ей, всички вие сте ми писнали. Жалки хора, брей.! G_Rosi, MechoPuh, KolioBalkanski, Niko, Кума Лиса, stiga_be, Speedy... ъ-ъ-ъ-ъ-ъ нещо обърках. Този последния бях аз.
С други думи, в момента съм ядосан на едни чукундури и реших да видя дали ще ми стане по-добре, ако си го изкарам на някой друг, който хал хабер си няма от цялата работа. Какво по-лесно от форума. Обаче не ми става по-хубаво. Лоша работа. Май ще трябва да отида да хапна нещо, че стана обедно време и после пак да пробвам.
stiga_be

Мнение от stiga_be »

[/quote]

Vidiah, slantse...ne znam za drugite, ama az sam fen na dvijenieto 'realizam' v savremennoto izobrazitelno izkustvo! :-P
Аватар
Niko

Re: пусто любопитство :)))

Мнение от Niko »

MechoPuh написа:
Niko написа:.........

Sorry, postnalo se e 2 pat :oops:
Pusnalo se bilo vtori pat. Taka e zashtoto idvate v Canada bez nikakva predvaritelna podgotovka. Hora kato tebe i G_Rosi sa mi pisnali. Zaradi takiva kato vas ne iskam da vijdam Bulgarin...za tova druja samo s albantsi i talibani... :wink:
Ia go gledai pak toia. Ti za6to mi nadni4a6 v ekrana? Az kolko klaviaturi ve4e izhabih da obiasniavam... Az, moito mom4e, kogato za prav pat sam pipnal kompiutar ti o6te si spial zimen san v pe6terata si, razbra li sega? 4e po tova vreme vie i elektri4estvo ne ste imali daje :idea: (sega da ne me pita6 da ti obiasniavam kakvo e elekti4estvo).
I kato si se uhilil taka na snimkata, ta kakvo - taman vsi4ki da ti vidiat krivite zabi :mrgreen:

Sega po-seriozno, za6toto az vsa6nost sam mnogo seriozen i sku4en 4ovek: blagodaria vi, 4e me razsmiahte i taka napravihte denia mi po-lek i priaten. Kazvat, 4e e mnogo po-lesno da nakara6 niakoi da pla4e, otkolkoto da go nakara6 da se smee.
BTW, kakvo stana s anketata :?: Iskam si anketata :!:
Аватар
Гой

Мнение от Гой »

MechoPuh написа:
Niko написа:.........

Sorry, postnalo se e 2 pat :oops:
Pusnalo se bilo vtori pat. Taka e zashtoto idvate v Canada bez nikakva predvaritelna podgotovka. Hora kato tebe i G_Rosi sa mi pisnali. Zaradi takiva kato vas ne iskam da vijdam Bulgarin...za tova druja samo s albantsi i talibani... :wink:
Aide sega e vash red. Smo malko po-smelo che inache se chudia veche kak da se vdahnovia. :P :P
Ти пък какъв мечок си бе прасе озъбено?Я вземи едно огледало и се погледни!
Виж го ти него ... прасе ,което се мисли за мечка. :lol: При това мутант-нещо май са те снабдили с човешки зъби. :lol: :lol: :lol: И защо си се усмихнал така ,чак до уши?Ама знаеш колко ядове ще имаш с тия човешки зъби тук в Канада,знаеш ли? :lol: :twisted:
Mtl Гой
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Гой написа:Ти пък какъв мечок си бе прасе озъбено?Я вземи едно огледало и се погледни!
Виж го ти него ... прасе ,което се мисли за мечка. :lol: При това мутант-нещо май са те снабдили с човешки зъби. :lol: :lol: :lol: И защо си се усмихнал така ,чак до уши?Ама знаеш колко ядове ще имаш с тия човешки зъби тук в Канада,знаеш ли? :lol: :twisted:
Abe cherep neshtasten. Ti ikosa si niamash, a si se hvanal za zabite mi. Ia si smeni imeto malko da da pasva pone na tia 2 kokala deto si krastosal ("g" smeni s "h" i "o" s "u"). Niko, na baba metsa PC ne i triabva. I tok v peshterata ne ni e nujen. Ama koga az sam ial med s 3 ratse ti si gledal tapo v monitora...
Hei, momcheta i momicheta. Izglejda taia tema e mnogo gotina. Napravo se vlubih v neia.
Goi a sega kakvo da obiasniavam na kolegite v sasednia ofis kato me pitat zashto se hilia kato pacha (svinska razbira se...) :P :P :P :P :P
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

stiga_be написа:

Vidiah, slantse...ne znam za drugite, ama az sam fen na dvijenieto 'realizam' v savremennoto izobrazitelno izkustvo! :-P[/quote]
az sam privarjenik na dvijenieto mayonizam, baconizam, i tomatoizam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

stiga_be написа:

Vidiah, slantse...ne znam za drugite, ama az sam fen na dvijenieto 'realizam' v savremennoto izobrazitelno izkustvo! :-P[/quote]
az sam privarjenik na dvijenieto mayonizam, baconizam, i tomatoizam
i da ne zabravim letucceizam
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Abe Kolio kakvi gi pleshtish...ti ot taia djungla savsem se pobarka...olabi malko...svali go toa lak. Horata odavna spriaha da se biat taka...i vzemi si metni neshto otgore che za utre vikat v Toronto shtelo da bade -20...da ne ti zamrazne d..to :P
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Роси,мисля,че е крайно време да спреш да се правиш на родоотстъпничка и да започнеш да пишеш на кирилица....До гуша са ми дошли такива като теб... Забравяте вече откъде сте излезли май :shock: Случайно да си гледала "Дърво без корени"? Препоръчвам ти го! И ако напишеш още едно мнение на латиница- НЕ,няма да ти го чета! И въобще какво се занимавам с тебе се чудя :evil:

:D :D :D
Гост

Мнение от Гост »

Кума Лиса написа:Роси,мисля,че е крайно време да спреш да се правиш на родоотстъпничка и да започнеш да пишеш на кирилица....До гуша са ми дошли такива като теб... Забравяте вече откъде сте излезли май :shock: Случайно да си гледала "Дърво без корени"? Препоръчвам ти го! И ако напишеш още едно мнение на латиница- НЕ,няма да ти го чета! И въобще какво се занимавам с тебе се чудя :evil:

:D :D :D
Zastavam tvurdo zad mnenieto na Kuma Lisanka - PRESTANETE S TAZI LATINITSA !!!!! Nali si spomniate za Karl V i konete mu ...

Inache koito ne e v nashata grupa (http://www.bgcanada.com/pforum/groupcp.php?g=1025) si znae kakuv e !!!! :P :P :P Abe UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! Samo Levski ! Dolu "Имало едно време в Америка".

:twisted:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Кольо,какъв ти е проблема на тебе? Че си балканджия всички видяхме.Хората заради такива като тебе ни наричат тъмни балкански субекти :shock:
И ако обичаш без подмятаници за еврейки,това е съртна обида.Кажи ми го още веднъж и ще те направя за посмешище на целия форум.
Ясно ли е?

Ще почина от смях вече :D :D
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Гой... еее ти се уя,по-уекичко го казвай де... на тебе не ти требе жокер,ти си от там :D оооуигофуен аахахаха :P
И 'зЕми прЕстани да дразниш горските животни,че ставаш досаден

само Уевски както каза Омбъдсмен :)

хеви метъл,копеуе Изображение
Заключено