Eagle написа:anxeli написа:Джовани, хауядуинг

!
Стига с тези плажове, облачно е вън

, ами виж сега, ти отдавна не си наминавал, но тука едно много хубаво момиче дойде, Джоана, ей там по-нагоре е писало, ама учено, ама способно, красиво ... и в Торонто е вече ...
Помня преди време че другарка търсеше ти, пишете ми деца, дайте да уредим тази работа :smlove: .
Джоана, като видях че Джовани пак е прописал се сетих за теб, обърни му внимание, той е добро, богато, щедро, умно момче, обича красивото, пътуванията, само за Италия да ти заразказва :krila: ... Ще ти хареса Канада ако излезеш с Джовани ... ( предполагам де, аз не съм го правила

)
Хайде, стига глупости за минали свършени времена, дайте нещо полезно да свършим

.
Предложението е изключително

Наистина имаш високо IQ

Аз бих добавил само, че трябва да им се намери кум

И като виждам изключителната топлина, която се стеле между тях и батето, то би било изключително радостно ако батето им стане кум

Я, не бях влизала скоро в тази темичка. Отново е станало интересно.
Аз нямам нищо против Батето да кумува, стига той да се съгласи.

Остава ние с Джовани да се харесаме, нали тъй.

А, още сега казвам, моля всички сте поканени на представлението.

(Добре, че Мухата започна преброяването, за да имаме списъка все пак.) Смятам дори за колоритност да поканим политици от всички политически сили, за да се види, че сме заровили томахавките и нагледно да се поясни, че чашките и паричките си ги менкаме от едни ръце в други (обмен да става), с разлика в периодите само. Конкретните лица са известни само на мен, освен, ако и Джовани няма някакви предложения за смесения състав. Събитието, разбира се, ще се охранява подобаващо, както си му е ред. Поверявам организацията на Стони.

Айде, дано всичко да върви по мед. А, забравих, на Анхели ще се повери специална роля - няма как, виновницата. Ще и се връчи и специален чек от 400 долара.

И още нещо - Джовани, преди това не е зле да отскочиш за ония торбички с паричките, мойто момче. Ако сега не можеш, няма лошо да стане и на сватбено пътешествие. Тъкмо операцията ще се контролира от моите честни кафеви очи.
Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк